Saopštenje

Protest u nedelju u 20 sati ispred Narodne skupštine

DJB poziva građane da se u nedelju, 2. avgusta 2020. godine, u 20 sati okupimo ispred Narodne skupštine Srbije u znak protesta protiv namere vlasti da početkom sledeće nedelje konstituiše falsifikovanu skupštinu na osnovu falsifikovanih zapisnika sa falsifikovanih izbora. Ovaj protest je uvod u blokadu Doma Narodne skupštine za vreme konstituisanja falsifikove skupštine, što se očekuje za ponedeljak ili utorak između 10 i 12 časova, i prilika za dogovor o zajedničkoj akciji kojom ćemo sprečiti konstituisanje lažnog parlamenta.

Činjenica da vlast krije tačan datum i vreme sazivanja prve sednice falsifikovane skupštine svedoči o strahu od protesta. Nakon što je uništavanjem demokratije i medijskim gušenjem opozicije ostala sama na vetrometini na milosti i nemilosti velikih sila i globalnih korporacija u trenutku u kome se od nje očekuje da se zarad ostanka na vlasti odrekne Kosova i Metohije, vlast je izložila Srbiju velikoj opasnosti. 

Najbolji način da odbranimo državne interese je da OBORIMO FALSIFIKOVANE IZBORE. Na taj način vlast gubi skupštinu i vladu, ali i mogućnost da na bilo kakav štetan dokument stavi bilo kakav potpis. 

DJB organizuje protest koji će se održati u nedelju 2. avgusta od 20 časova ispred Narodne skupštine. Prisutnima će se obratiti predsednik DJB Saša Radulović. Ovaj protest je uvod u protest blokade Narodne skupštine u vreme konstituisanja FALSIFIKOVANE skupštine čiji datum i vreme još nisu objavljeni.

Pročitajte još i:

(Video) DJB poziva na protest u nedelju od 20 časova ispred Narodne skupštine

Dosta je bilo

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar