Saopštenje

Večeras protest, sutra ujutro blokada Narodne skupštine

DJB večeras u 20 časova oranizuje protest ispred Narodne skupštine kao uvod u blokadu Narodne skupštine sutra ujutro, u ponedeljak u 9 časova. Cilj NENASILNE blokade je da svojim prisustvom blokiramo FALSIFIKOVANE poslanike da konstituišu FALSIFIKOVANU skupštinu u domu Narodne skupštine.

Vlast je objavila da je zakazala konstitutivnu sednicu FALSIFIKOVANE skupštine za ponedeljak ujutro. Krajnji rok da se konstituiše fALSIFIKOVANA skupština po zakonu je utorak 4.avgust. Ako se skupština ne konstituiše pada vlast.

Vlast je FALSIFIKOVALA ove izbore. Nije joj bila dovoljna kupovine glasova našim parama, zastrašivanje ljudi, nesređeni birački spiskovi, kontrola medija, već je morala i da FALSIFIKUJE zapisnsike sa biračkih mesta. DJB je to otkrio i pravno oborio izbore. Svi mediji, cela opozicija, cela struka, sve “NVO” koje finansiraju EU, Nemačka ćute o tome.

Ovo nije borba za DJB i za bilo čiji cenzus, već borba za OBARANJE FALSIFIKOVANIH IZBORA. Vlast je ukrala glasove SVIM građanima, uključijući i onim koji su bojkotovali ove izbore. Ako dopustimo da vlast FALSIFIKUJE izbore, izgbuili smo narodnu suverenost, vladavinu prava i demokratiju i time izgubili državu.

Ako želite da odbranite demokratiju i vladavinu prava, moramo OBORITI FALSIFIKOVANE IZBORE.

Ako želite da odbranite Kosovo i Metohiju, moramo OBORITI FALSIFIKOVANE IZBORE.

Ako želite da promenite krizni štab, da se svi zajedno zaštitimo od političkih pajaca i šarlatana, moramo OBORITI FALSIFIKOVANE IZBORE.

Ako želite da spasemo domaću privredu, naše poljoprivrednike i preduzetnike, frizere, kafane, malu privredu, moramo OBORITI FALSIFIKOVANE IZBORE.

Večerašnji protest ispred Narodne skupštine je priprema za sutrašnju blokadu. Večerašnji protest je i prilika za narod, za sve građane, koji neće moći u radni dan da dođu na NENASILNU blokadu Narodne skupštine da svojim dolaskom izraze podršku za blokadu.

Da li će NENASILNA blokada sutra ujutro u 9 časova uspeti zavisi samo od toga koliko građan će dođi. Ako nas dođe 5000, blokada će uspeti. Ako nas dođe 50.000, svaki 20-ti stanovnik Beograda odnosno svaki 100-ti građanin Srbije, blokada će zauvek promeniti Srbiju.

Pročitajte još i:

Protest u nedelju u 20 sati ispred Narodne skupštine

(Video) DJB poziva na protest u nedelju od 20 časova ispred Narodne skupštine

Dosta je bilo

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar