Источна Србија

Потписом спречаваш да ти власт украде глас

Опис фотографије није доступан.

Доста је било позива грађане Зајечара да потписом подршке заштите своју изборну вољу на локалним изборима заказаним за 28.март. Да бисте то учинили поштовани суграђани, не морате да подржавате ДЈБ , само је потребно да желите поштене изборе. Потписи подршке потребни су нам да обезбедимо присуство опозиционих контролора на бирачким местима и спречимо крађу гласова .

Ако не желите да ваши гласови заврше као гласови за СНС и Бошка Ничића , ако је ваша одлука да не гласате и не желите да то неко учини за вас, дајте нам потпис , помозите нам да обезбедимо контролоре опозиције поред бирачких спискова и онемогућимо власт да покраде изборе.

ДЈБ је доказао и показао како власт краде и како прекраја изборну вољу грађана. ДЈБ вам говори да се крађа може спречити уколико на бирачким местима постоје обучени и одговорни контролори који ће реаговати на сваку неправилност. Ако нема опозиционих контролора , Бошку Ничићу и његовим групама грађана остављен је слободан простор за крађу који ће они моћи да претворе у још четири године власти.

Потпис подршке за опозиционе контролоре можете дати у нашој канцеларији у Зајечару, Хајдук Вељкова 7, преко пута Амана од 10:00 до 16:00 сати сваког дана.

Контакт телефон 066/8873056

Ознаке