Saopštenje Stranka DJB

DJB najoštrije osuđuje pretres stana Jovane Stojković

DJB najoštrije osuđuje pretres stana Jovane Stojković, pod tragikomičnim izgovorom da širi strah i paniku u javnosti. Zloupotreba pravosuđa i policije u svrhu kontrolisanja poruka koje dopiru do građana nije ništa drugo do uvreda policije, ali i svih građana. Vlast građanima šalje poruku zastrašivanja, da i ako misle drugačije moraju da ćute, jer ima ko će tu da misli, a na građanima je da se plaše.

Vlast je jasno iskazala svoju nesposobnost da upravlja krizom koju je u Srbiji izazvala svetska histerija oko koronavirusa. Suočena s tom krizom poverenja u ono što im servira preko partijski kontrolisanih lekara u Kriznom štabu i medija, u vreme kada veliki broj ljudi ne želi vakcinaciju ovom vakcinom, vlast očajnički poteže za represivnim merama i očiglednim zastrašivanjem u pokušaju da povrati kakav-takav autoritet.


DJB se ne slaže sa mnogim stavovima Jovane Stojković, ali će se uvek boriti za pravo i slobodu svih građana Srbije da iskažu svoje stavove. Da predupredimo sve koji će pokušati da ovo saopštenje prikažu kao najavu političke saradnje,  DJB neće politički sarađivati ni sa kim kome je vlast prikupljala potpise na prethodnim izborima. Ali to nas ne sprečava da dignemo glas za slobodu i prava svih nas. Jer oni su ugroženi svuda u svetu.

DJB očekuje da se vlast zbog ovog upada i pretresa stana Jovane Stojković javno izvini ne samo Jovani Stojković, već i policiji i građanima Srbije.

O autoru

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar