Ljudska prava Saopštenje

Ako ugostitelji proglase štrajk i povedu protest, građani će se pridružiti i kovid ausvajsi za kafane će pasti

Cela Srbija vidi da je uvođenje kovid ausvajsa za kafane posle 20 sati besmislena mera maltretiranja stanovništva koja nema nikakve veze sa zdravljem stanovništva. Ljudi se voze autobusima, idu na predstave, koncerte, predsednik Srbije i zvaničnici vlade sede na zvaničnim i nezvaničnim večerama bez maski i ikakvih mera osim za konobare, a vlast je bez ikakvih dokaza proglasila kafane posle 20 sati za leglo zaraze, jer se ljudi, kako kaže premijerka Brnabić, tada više grle i ljube.

Ausvajsi i zatvaranje neće dovesti do smanjenja zaraze niti će sprečiti koronu. I vakcinisani i nevakcinisani, i oni koji su preležali koronu i oni koji nisu, prenose virus. Vlada treba da radi na jačanju kapaciteta i kvaliteta zdravstva, da primenjuje najnovije tretmane jeftinim lekovima koji drastično smanjuju simptome i smrtnost, a ne da se bavi protivustavnim i besmislenim ausvajsima za kafane posle 20 sati.

Veliki deo Srbije, na žalost, još uvek ne vidi kolika je opasnost po slobodu svih nas i po narodnu suverenost od ovakvih kršenja Ustava na mala vrata. DJB-Suverenisti su upozoravali da je prva besmislena mera ausvajsa za kafane posle 22 sata u stvari samo probni balon za uvođenje drastičnih mera ograničenja slobode ljudi. Zbog toga što još uvek ne vide veliku opasnost od ausvajsa za kafane iza 20 sati, veliki broj građana i nije spreman još uvek da izađe na ulice.

Pozivamo i vakcinisane i nevakcinisane da ustanu protiv kršenja Ustava.

Pozivamo i glasače SNS-a i apstinente da dignu glas protiv ovog vređanja inteligencije naroda od strane Kriznog štaba i Vlade Republike Srbije i da pošalju poruku predsedniku SNS-a da zaustavi ovo poigravanje s ljudima.

Pozivamo i sve ugostitelje i njihove zaposlene da organizuju protest protiv kovid ausvajsa za kafane posle 20 sati i organizuju štrajk upozorenja, zatvore sve kafane i restorane na jedan dan. Ovi besmisleni ausvajsi za kafane posle 20 sati će biti dodatni udar na primanja njihovih porodica. Imaće punu podršku svih simpatizera i članova DJB-Suverenista, a verujemo i većine Srbije.

Još jednom pozivamo predsednika SNS-a da zaustavi ovo ludilo za kafane. Pozivamo ga da misli i o tome da dolaze izbori za manje od šest meseci. Ako protivustavnost i besmislenost ausvajsa za kafane posle 20 sata nisu dovoljni, nadamo se da je argument izbora dovoljan.


https://dostajebilo.rs/blog/2021/10/21/pozivamo-predsednika-srbije-da-zaustavi-protiustavne-i-besmislene-ausvajse-za-kafane-posle-22-sata/

https://dostajebilo.rs/blog/2021/10/20/djb-suverenisti-ponovo-upozoravamo-vlast-da-ne-uvodi-protivustavne-bespotrebne-kovid-ausvajse/

O autoru

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar