Саопштењe

Доста је било, Здрава Србија и Живим за Србију излазе на изборе на листи Суверенисти

Након што су потписали Декларацију Суверениста и заједнички водили референдумску кампању за одбрану Устава, Доста је било, Здрава Србија Милана Стаматовића и Живим за Србију Јоване Стојковић договорили су заједнички излазак на парламентарне изборе на листи Суверенисти.

Модерна политичка подела у свету је на глобалисте и суверенисте. Политичке поделе на левицу и десницу су застареле. Подела на патриоте и непатриоте је дубоко погрешна. Суверенисти сматрају да су сви грађани Србије родољуби и да сви воле своју земљу. Глобалисти верују у наднационалне структуре као што је ЕУ, у укидање суверених држава света и људе који су потрошачи лишени националних осећања. Суверенисти верују у слободу сваког појединца, у демократију и суверене државе које међусобно сарађују.

Политичку сцену у Србији чини глобалистичка про-ЕУ власт, глобалистичка про-ЕУ опозиција коју предводи Ђилас, глобалистички про-ЕУ зелени и суверенистичке политичке опције. Суверенистичку политику поред Доста је било, Здраве Србије и Живим за Србију воде и ДСС, Заветници и Двери. Суверенисти су пре референдума понудили свим суверенистичким опцијама да им се придруже. Та понуда стоји и данас. Суверенисти сматрају да свака суверенистичка опција има одговорност према бирачима да не остане испод цензуса.

Цpвене линије полике Суверениста су: суверена Србија, одбрана КиМ, Републике Српске и положаја српског народа у региону, борба против претварања Србије у немачку колонију јефтине радне снаге и паркинг за прљаве технологије, против уласка Србије у ЕУ која је постала пројекат банака и глобалних корпорација и на Балкану постала инструмент немачке колонијалне политике, за Европу суверених држава, борба за здрав ваздух, воду и земљу, борба против сваког укидања слободе људи, против ковид аусвајса, за Србију са јаком домаћом привредом, економски јаким сељаком и домаћином, борба за очување идентитета и културе. За Суверенисте само Србија нема алтернативу.

О аутору

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар