Saopštenje

Dosta je bilo, Zdrava Srbija i Živim za Srbiju izlaze na izbore na listi Suverenisti

Nakon što su potpisali Deklaraciju Suverenista i zajednički vodili referendumsku kampanju za odbranu Ustava, Dosta je bilo, Zdrava Srbija Milana Stamatovića i Živim za Srbiju Jovane Stojković dogovorili su zajednički izlazak na parlamentarne izbore na listi Suverenisti.

Moderna politička podela u svetu je na globaliste i suvereniste. Političke podele na levicu i desnicu su zastarele. Podela na patriote i nepatriote je duboko pogrešna. Suverenisti smatraju da su svi građani Srbije rodoljubi i da svi vole svoju zemlju. Globalisti veruju u nadnacionalne strukture kao što je EU, u ukidanje suverenih država sveta i ljude koji su potrošači lišeni nacionalnih osećanja. Suverenisti veruju u slobodu svakog pojedinca, u demokratiju i suverene države koje međusobno sarađuju.

Političku scenu u Srbiji čini globalistička pro-EU vlast, globalistička pro-EU opozicija koju predvodi Đilas, globalistički pro-EU zeleni i suverenističke političke opcije. Suverenističku politiku pored Dosta je bilo, Zdrave Srbije i Živim za Srbiju vode i DSS, Zavetnici i Dveri. Suverenisti su pre referenduma ponudili svim suverenističkim opcijama da im se pridruže. Ta ponuda stoji i danas. Suverenisti smatraju da svaka suverenistička opcija ima odgovornost prema biračima da ne ostane ispod cenzusa.

Cpvene linije polike Suverenista su: suverena Srbija, odbrana KiM, Republike Srpske i položaja srpskog naroda u regionu, borba protiv pretvaranja Srbije u nemačku koloniju jeftine radne snage i parking za prljave tehnologije, protiv ulaska Srbije u EU koja je postala projekat banaka i globalnih korporacija i na Balkanu postala instrument nemačke kolonijalne politike, za Evropu suverenih država, borba za zdrav vazduh, vodu i zemlju, borba protiv svakog ukidanja slobode ljudi, protiv kovid ausvajsa, za Srbiju sa jakom domaćom privredom, ekonomski jakim seljakom i domaćinom, borba za očuvanje identiteta i kulture. Za Suvereniste samo Srbija nema alternativu.

O autoru

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar