Саопштењe

МЕМОРАНДУМ О САРАДЊИ

Да од Раковице направимо место у коме се радо и лепо живи.

Потписан меморандум о сарадњи на локалу између Народне странке, Демократске странке и Доста је било – Суверенисти, који представља почетак заједничких активности.

,,Потписани меморандум о сарадњи је само почетак заједничких активности. Отворени смо за сарадњу и са другим опозиционим снагама на локалу. Анализирајући пажљиво резултате априлских избора у Раковици, утврдили смо потребу за груписањем снага, како бисмо бирачима представили бољу алтернативу актуелнe власти. Сигурни смо да ћемо активним радом и представљањем нашег програма за Раковицу успети да освојимо поверење Раковичана“, рекао је председник Општинског одбора Раковица Народне странке Бојан Лазић.

Председник Општинског одбора Раковица Демократске странке Мирослав Видаковић истакао је да је Демократска странка од свог оснивања била стожер окупљања политичких чинилаца, који су се залагали за уређену и пристојну Србију.

,,Тако и данас са својим политичким партнерима желимо да од Oпштине Раковица створимо прави сервис за грађане, који ће бринути о њиховим потребама. За то нам је потребан широки консензус свих политичких чинилаца који су против накарадног система, који је успоставила Српска напредна странка. Овом приликом позивамо све да нам се придруже у коначној победи“, додао је Видаковић.

Председник Општинског одбора Доста је било – Суверенисти Раковица Владимир Живановић, истакao је да је Општински одбор Доста је било  одувек спреман за сарадњу на локалу са свим странкама које су на линији опозиционог деловања.

,,Најважнији део сарадње јесте обезбеђивање контроле изборног процеса и праве воље грађана. Надамо се да ће сарадња бити на корист грађана Раковице“, закључио је Живановић.

Ознаке

О аутору

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар