Saopštenje

MEMORANDUM O SARADNJI

Da od Rakovice napravimo mesto u kome se rado i lepo živi.

Potpisan memorandum o saradnji na lokalu između Narodne stranke, Demokratske stranke i Dosta je bilo – Suverenisti, koji predstavlja početak zajedničkih aktivnosti.

,,Potpisani memorandum o saradnji je samo početak zajedničkih aktivnosti. Otvoreni smo za saradnju i sa drugim opozicionim snagama na lokalu. Analizirajući pažljivo rezultate aprilskih izbora u Rakovici, utvrdili smo potrebu za grupisanjem snaga, kako bismo biračima predstavili bolju alternativu aktuelne vlasti. Sigurni smo da ćemo aktivnim radom i predstavljanjem našeg programa za Rakovicu uspeti da osvojimo poverenje Rakovičana“, rekao je predsednik Opštinskog odbora Rakovica Narodne stranke Bojan Lazić.

Predsednik Opštinskog odbora Rakovica Demokratske stranke Miroslav Vidaković istakao je da je Demokratska stranka od svog osnivanja bila stožer okupljanja političkih činilaca, koji su se zalagali za uređenu i pristojnu Srbiju.

,,Tako i danas sa svojim političkim partnerima želimo da od Opštine Rakovica stvorimo pravi servis za građane, koji će brinuti o njihovim potrebama. Za to nam je potreban široki konsenzus svih političkih činilaca koji su protiv nakaradnog sistema, koji je uspostavila Srpska napredna stranka. Ovom prilikom pozivamo sve da nam se pridruže u konačnoj pobedi“, dodao je Vidaković.

Predsednik Opštinskog odbora Dosta je bilo – Suverenisti Rakovica Vladimir Živanović, istakao je da je Opštinski odbor Dosta je bilo  oduvek spreman za saradnju na lokalu sa svim strankama koje su na liniji opozicionog delovanja.

,,Najvažniji deo saradnje jeste obezbeđivanje kontrole izbornog procesa i prave volje građana. Nadamo se da će saradnja biti na korist građana Rakovice“, zaključio je Živanović.

Oznake

O autoru

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar