Саопштењe

Сарадња ДЈБ и Народне странке на локалу

ДЈБ Суверенисти Раковица и Народна странка Раковица су у недељу 17.09.2023. године, објавили званичну сарадњу на локалном нивоу, што представља значајан корак у политичком пејзажу наше општине.

Ова сарадња је озваничена током првог заједничког јесењег штанда на видиковачкој пијаци, где су локални лидери обе странке, са својим сарадницима, представили програм за Раковицу, уочи редовних локалних избора планираних за 2024. годину.

Догађај је привукао велику пажњу грађана, а општи утисак је да постоји значајна подршка за промену власти у Раковици.

Грађани су показали интересовање за програм и циљеве ДЈБ Суверениста и Народне странке Раковица, верујући да би овакво укрупњавање политичких снага могло олакшати остваривање жељених промена у општини.

Сарадња између наших политичких странака означава потенцијално важну промену у политичком пејзажу Раковице. Док се ближе локални избори 2024. године, очекујемо да ће ова наша сарадња привлачити све већу пажњу и подршку грађана.

Сарадња такође показује тренд уједињавања политичких снага на локалном нивоу, како би се постигла већа ефикасност и боље решавање проблема који погађају заједницу.

У наредним недељама и месецима очекујемо да ДЈБ Суверенисти Раковица и Народна странка Раковица наставе с активностима усмереним ка изборима 2024. године и ширењу подршке за нашу сардњу.

Сарадња наших странака представља динамичан развој у политичкој арени Раковице, а њен исход ће имати дубок утицај на будућност наше општине.

Грађани Раковице ће имати прилику да одаберу своје представнике на основу програма и идеја које ДЈБ и НС нуде у циљу боље будућности општине.

 

Општинки одбор ДЈБ Суверенисти Раковица

Ознаке

О аутору

Мирослав Маринковић

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар