Saopštenje

Saradnja DJB i Narodne stranke na lokalu

DJB Suverenisti Rakovica i Narodna stranka Rakovica su u nedelju 17.09.2023. godine, objavili zvaničnu saradnju na lokalnom nivou, što predstavlja značajan korak u političkom pejzažu naše opštine.

Ova saradnja je ozvaničena tokom prvog zajedničkog jesenjeg štanda na vidikovačkoj pijaci, gde su lokalni lideri obe stranke, sa svojim saradnicima, predstavili program za Rakovicu, uoči redovnih lokalnih izbora planiranih za 2024. godinu.

Događaj je privukao veliku pažnju građana, a opšti utisak je da postoji značajna podrška za promenu vlasti u Rakovici.

Građani su pokazali interesovanje za program i ciljeve DJB Suverenista i Narodne stranke Rakovica, verujući da bi ovakvo ukrupnjavanje političkih snaga moglo olakšati ostvarivanje željenih promena u opštini.

Saradnja između naših političkih stranaka označava potencijalno važnu promenu u političkom pejzažu Rakovice. Dok se bliže lokalni izbori 2024. godine, očekujemo da će ova naša saradnja privlačiti sve veću pažnju i podršku građana.

Saradnja takođe pokazuje trend ujedinjavanja političkih snaga na lokalnom nivou, kako bi se postigla veća efikasnost i bolje rešavanje problema koji pogađaju zajednicu.

U narednim nedeljama i mesecima očekujemo da DJB Suverenisti Rakovica i Narodna stranka Rakovica nastave s aktivnostima usmerenim ka izborima 2024. godine i širenju podrške za našu sardnju.

Saradnja naših stranaka predstavlja dinamičan razvoj u političkoj areni Rakovice, a njen ishod će imati dubok uticaj na budućnost naše opštine.

Građani Rakovice će imati priliku da odaberu svoje predstavnike na osnovu programa i ideja koje DJB i NS nude u cilju bolje budućnosti opštine.

 

Opštinki odbor DJB Suverenisti Rakovica

Oznake

O autoru

Miroslav Marinković

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar