VIDEO Београд Политика

„Београдски разговор“ са Војином Биљићем, председником београдског одбора ДЈБ, тема: Београдски тим ДЈБ за београдске изборе

Доста је било

Доста је било

Оставите коментар

1 Коментар на "„Београдски разговор“ са Војином Биљићем, председником београдског одбора ДЈБ, тема: Београдски тим ДЈБ за београдске изборе"

avatar
2500
најновији најстарији
ilijat
Гост
ilijat

Sve dobro radite (pratim vas od 2014. simpatizer sam i osnivač stranke, bio sam i na nedavnoj konferenciji u SC), ALI, bojim da u vezi sa izborima u Beogradu činite grešku zbog koje će te se simpatizerima, članovima i glasačima još jednom izvinjavati (a samo jedna greška u politici je nenadoknadivo mnogo). Sjajan program i izvanredni ljudi, ali u uslovima koje nažalost imamo, nisu garancija ni prelaska cenzusa, a kamo li značajnijeg uticaja na donošenje skupštinskih odluka.
Šta nam nedostaje: jak kandidat DJB za gradonačelnika, koji bi odmah ušao u kampanju, bez obzira što izbori još nisu raspisani. Zašto jak kandidat: glasači (pa ni beogradski) ne čitaju programe, već još uvek (nažalost) stvar svode na personalno pitanje. Prema tome, jak i popularan kandidat DJB za gradonačelnika će u skupštinu uvesti veći broj odbornika, čime se maksimizira uticaj politike i programa DJB.
Predlažem da DJB za kandidata za gradonačelnika istakne g-đu Milenović, a da ona biračima, kao glavnu tačku svog delovanja istakne i obeća razotkrivanje svih lopovluka koji su se od 2000. godine dešavali u Gradu.