Изјава Приватизација

Радуловић: Измена закона противуставна

Председник Покрета „Доста је било“ и бивши министар привреде Србије Саша Радуловић оценио је данас да је противуставна измена Закона о приватизацији којом се продужава заштита предузећа у реструктурирању од захтева поверилаца. „Ако је Уставни суд донео одлуку да заштита која траје већ 10 година треба да престане 15. маја, не може Влада, односно Скупштина то да мења законом […]

Председник Покрета „Доста је било“ и бивши министар привреде Србије Саша Радуловић оценио је данас да је противуставна измена Закона о приватизацији којом се продужава заштита предузећа у реструктурирању од захтева поверилаца.

„Ако је Уставни суд донео одлуку да заштита која траје већ 10 година треба да престане 15. маја, не може Влада, односно Скупштина то да мења законом. Тиме се ругамо Уставном суду и читавом правном поретку“, рекао је Радуловић на конференцији за новинаре.

Прочитајте целу вест овде:

www.rtv.rs

Ознаке

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар
  • Svaka cast gosp.Radulovicu,za Vas sam glasala,radnik sam Holding kablovi Jagodina u restrukturiranju na radnom mestu strucni referent u platnom prometu-vodim elektronski platni promet za celu fabriku,tako da mnoge stvari,nezakonite,vidim,nazalost,ne smem
    da pricam o njima.
    Vi ste bili pravi reformator,svako jutro prvo ulazim na sajt Ministarstva privrede gde sam uvek mogla da vidim nesto novo,nazalost,od Vase smene,jos uvek stoji ono sto ste Vi uradili.Samo napred,borite se.Ja sam pokusavala da isteram pravdu,lose sam prosla.
    Pozdrav
    Biserka Jevtic,Jagodina