Izjava Privatizacija

Radulović: Izmena zakona protivustavna

Predsednik Pokreta „Dosta je bilo“ i bivši ministar privrede Srbije Saša Radulović ocenio je danas da je protivustavna izmena Zakona o privatizaciji kojom se produžava zaštita preduzeća u restrukturiranju od zahteva poverilaca. „Ako je Ustavni sud doneo odluku da zaštita koja traje već 10 godina treba da prestane 15. maja, ne može Vlada, odnosno Skupština to da menja zakonom […]

Predsednik Pokreta „Dosta je bilo“ i bivši ministar privrede Srbije Saša Radulović ocenio je danas da je protivustavna izmena Zakona o privatizaciji kojom se produžava zaštita preduzeća u restrukturiranju od zahteva poverilaca.

„Ako je Ustavni sud doneo odluku da zaštita koja traje već 10 godina treba da prestane 15. maja, ne može Vlada, odnosno Skupština to da menja zakonom. Time se rugamo Ustavnom sudu i čitavom pravnom poretku“, rekao je Radulović na konferenciji za novinare.

Pročitajte celu vest ovde:

www.rtv.rs

Oznake

Dosta je bilo

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar
  • Svaka cast gosp.Radulovicu,za Vas sam glasala,radnik sam Holding kablovi Jagodina u restrukturiranju na radnom mestu strucni referent u platnom prometu-vodim elektronski platni promet za celu fabriku,tako da mnoge stvari,nezakonite,vidim,nazalost,ne smem
    da pricam o njima.
    Vi ste bili pravi reformator,svako jutro prvo ulazim na sajt Ministarstva privrede gde sam uvek mogla da vidim nesto novo,nazalost,od Vase smene,jos uvek stoji ono sto ste Vi uradili.Samo napred,borite se.Ja sam pokusavala da isteram pravdu,lose sam prosla.
    Pozdrav
    Biserka Jevtic,Jagodina