Коментар

Динкићев шеф кабинета сада и званично Вучићев

Млађан Динкић је и даље у кабинету Александра Вучића задужен за “Арапске” послове. Динкићеви кадрови воде министарства привреде и финансија. Остварен је пун континуитет накарадне економске политике базиране на суманутим субвенцијама, страним инвеститорима, рекетима, пљачкашким приватизацијама, распродаји највреднијих предузећа, уништавањем свих предузећа у реструктурирању и генералном пропадању домаће привреде.
Ивица Којић је каријеру почео као вратар Народне банке после 5.октобра, затим је напредовао у возача Млађана Динкића, па је завршио школу, постао Динкићев државни секретар, па његов шеф кабинета до септембра 2013.године.

Премијер Србије Александар Вучић поставио је Ивицу Којића за свог шефа кабинета, објављено је у најновијем “Службеном гласнику”.Ивица Којић
Вучић је решење о постављењу Којића за шефа кабинета председника Владе донео 8. јануара.

Прочитајте још
Они ће сада владати Србијом из сенке
Ивица Којић био је шеф кабинета некадашњег лидера Уједињених региона Србије Млађана Динкића у Министарству економије и словио је за његовог човека од поверења.

Након формирања Владе Ивице Дачића у јулу 2012. постао је државни секретар у Министарству финансија и привреде, које је водио Динкић.

Оставку на ту функцију поднео је у септембру 2013, када је УРС избачен из реконструисане владе.”

Ознаке
Доста је било

Доста је било

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар