Коментар

Динкићев шеф кабинета сада и званично Вучићев

Млађан Динкић је и даље у кабинету Александра Вучића задужен за “Арапске” послове. Динкићеви кадрови воде министарства привреде и финансија. Остварен је пун континуитет накарадне економске политике базиране на суманутим субвенцијама, страним инвеститорима, рекетима, пљачкашким приватизацијама, распродаји највреднијих предузећа, уништавањем свих предузећа у реструктурирању и генералном пропадању домаће привреде.
Ивица Којић је каријеру почео као вратар Народне банке после 5.октобра, затим је напредовао у возача Млађана Динкића, па је завршио школу, постао Динкићев државни секретар, па његов шеф кабинета до септембра 2013.године.

Премијер Србије Александар Вучић поставио је Ивицу Којића за свог шефа кабинета, објављено је у најновијем “Службеном гласнику”.Ивица Којић
Вучић је решење о постављењу Којића за шефа кабинета председника Владе донео 8. јануара.

Прочитајте још
Они ће сада владати Србијом из сенке
Ивица Којић био је шеф кабинета некадашњег лидера Уједињених региона Србије Млађана Динкића у Министарству економије и словио је за његовог човека од поверења.

Након формирања Владе Ивице Дачића у јулу 2012. постао је државни секретар у Министарству финансија и привреде, које је водио Динкић.

Оставку на ту функцију поднео је у септембру 2013, када је УРС избачен из реконструисане владе.”

Ознаке

Саша Радуловић

Рођен 1965. године. Одрастао у Сарајеву где завршио основну и средњу школу и Електротехнички факултет 1989. године, смер аутоматика и електроника. Након дипломирања добио је посао у Сименсу у Немачкој где је радио на нуклеарним електранама. Каријеру је 1993. наставио у Канади и САД где је био је активни учесник бума Силицијумске долине. У Србију се вратио 2005. године.

Са Верицом Бараћ и Мирославом Миленовић борио се против корупције и радио на случајевима 24 пљачкашке приватизације. Био је финансијски експерт тужилаштва за стечај и берзу, држао тренинге за тужиоце и полицијске инспекторе за привредни криминал. Пет месеци био је министар привреде у Влади Србије и за то време спречио пљачку браћеВучић, Синише Малог, Млађана Динкића, који су наставили тамо где је Тадићева власт стала.

Уверио се да је Александар Вучић центар корупције, изашао из Владе и са сарадницима основао покрет “Доста је било” чији је циљ да победи и уведе систем, правну државу јаких институција и слободних медија, заустави партијско запошљавање, уведе транспарентност и чисте рачуне.

Саша Радуловић је доказано највећи борац против режима Александра Вучића и партократије која убија Србију. Ако Александар Вучић некога не сме да погледа у очи, онда је то Саша Радуловић. Спречио га је у пљачки тада, спречиће га у пљачки и сада.

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар