Komentar

Dinkićev šef kabineta sada i zvanično Vučićev

Mlađan Dinkić je i dalje u kabinetu Aleksandra Vučića zadužen za “Arapske” poslove. Dinkićevi kadrovi vode ministarstva privrede i finansija. Ostvaren je pun kontinuitet nakaradne ekonomske politike bazirane na sumanutim subvencijama, stranim investitorima, reketima, pljačkaškim privatizacijama, rasprodaji najvrednijih preduzeća, uništavanjem svih preduzeća u restrukturiranju i generalnom propadanju domaće privrede.
Ivica Kojić je karijeru počeo kao vratar Narodne banke posle 5.oktobra, zatim je napredovao u vozača Mlađana Dinkića, pa je završio školu, postao Dinkićev državni sekretar, pa njegov šef kabineta do septembra 2013.godine.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić postavio je Ivicu Kojića za svog šefa kabineta, objavljeno je u najnovijem “Službenom glasniku”.Ivica Kojić
Vučić je rešenje o postavljenju Kojića za šefa kabineta predsednika Vlade doneo 8. januara.

Pročitajte još
Oni će sada vladati Srbijom iz senke
Ivica Kojić bio je šef kabineta nekadašnjeg lidera Ujedinjenih regiona Srbije Mlađana Dinkića u Ministarstvu ekonomije i slovio je za njegovog čoveka od poverenja.

Nakon formiranja Vlade Ivice Dačića u julu 2012. postao je državni sekretar u Ministarstvu finansija i privrede, koje je vodio Dinkić.

Ostavku na tu funkciju podneo je u septembru 2013, kada je URS izbačen iz rekonstruisane vlade.”

Oznake

Saša Radulović

Rođen 1965. godine. Odrastao u Sarajevu gde završio osnovnu i srednju školu i Elektrotehnički fakultet 1989. godine, smer automatika i elektronika. Nakon diplomiranja dobio je posao u Simensu u Nemačkoj gde je radio na nuklearnim elektranama. Karijeru je 1993. nastavio u Kanadi i SAD gde je bio je aktivni učesnik buma Silicijumske doline. U Srbiju se vratio 2005. godine.

Sa Vericom Barać i Miroslavom Milenović borio se protiv korupcije i radio na slučajevima 24 pljačkaške privatizacije. Bio je finansijski ekspert tužilaštva za stečaj i berzu, držao treninge za tužioce i policijske inspektore za privredni kriminal. Pet meseci bio je ministar privrede u Vladi Srbije i za to vreme sprečio pljačku braćeVučić, Siniše Malog, Mlađana Dinkića, koji su nastavili tamo gde je Tadićeva vlast stala.

Uverio se da je Aleksandar Vučić centar korupcije, izašao iz Vlade i sa saradnicima osnovao pokret “Dosta je bilo” čiji je cilj da pobedi i uvede sistem, pravnu državu jakih institucija i slobodnih medija, zaustavi partijsko zapošljavanje, uvede transparentnost i čiste račune.

Saša Radulović je dokazano najveći borac protiv režima Aleksandra Vučića i partokratije koja ubija Srbiju. Ako Aleksandar Vučić nekoga ne sme da pogleda u oči, onda je to Saša Radulović. Sprečio ga je u pljački tada, sprečiće ga u pljački i sada.

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar