Деманти

Одговор на неистине посланика СНС Владимира Ђукановића

Радуловић спречио пљачкашку приватизацију “Прве петолетке“

Владимир Ђукановић је, невешто се бранећи од сопствених лажи, изрекао неистину у вези са Сашом Радуловићем и предузећем “Прва петолетка” из Трстеника. Саша Радуловић је спречио пљачку Петолетке, као што је урадио и у случају Вршачких винограда.

У време када је Радуловић био министар, компанија из Белорусије договорила се с Вучићем и Динкићем да држава понуди део имовине предузећа “Прве петолетке” на продају по цени од 2,8 милиона евра, односно за 30 одсто процењене вредности и право коришћења на целокупном земљишту за Џ, сви запослени да добију отказ, свих 16 фирми да оде у стечај, а да онда запосли мањи број људи и од државе добије субвенцију од 10.000 евра за сваког од њих. Тако да би добио назад више него што је уложио.

Александар Вучић је зауставио план Саше Радуловића за увођења реда, израду личних карата свих предузећа, попис и процену имовине и обавеза, исплату свих заосталих зарада и повезивање радног стажа за све запослене, Ослобађање свих предузећа од дугова кроз финансијско реструктурирња, анализу тржишта, прављење пословних планова и повратак нормалном пословању. Последица ове недоговорне одлуке неспособног премијера је стечај за све те фирме. То сви радници врло добро знају.

Petoletka

Посланик Ђукановић би, уместо скретања с теме, требало да објасни шта је с десеторицом мушкараца и неколико црних кофера, у марту 2013. у ситним ноћним сатима радио у просторијама Државне лутрије Србије чији је председник Скупштине тада био. Ово је такође тема за тужилаштво и полицију. Прича о кречењу је увреда за интелигенцију грађана Србије и није достојна једног народног посланика.


 

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • TREBA NARODU KONKRETNO REĆI ŠTA MOGU DA OČEKUJU OD NOVE VLASTI ZA MESEC DANA, 100 DANA, GODINU DANA ITD. NARAVNO, JEDNO OD OBEĆANJA BI MORALO BITI I SPROVODJENJE ISTRAGA I HAPŠENJA SVIH KOJI SU SE NA PREVARAN NAČIN I LOPOVLUK OBOGATILI, A ZA KOJE POSTOJE OZBILJNI DOKAZI.
    SVI MISLIMO OVI ĆE BRZO PASTI, JER BEZOČNO LAŽU I UZIMAJU SVE ŠTO IM DODJE POD RUKU,ALI NAŽALOST OVAJ NAROD JE DAVNO POSTAO KATATONIČAN, OŠAMUĆEN I NESVESTAN REALNOSTI. NAROD ŽIVI VIRTUELNO U SRBIJI. ALI KADA BI SE DESILO NEŠTO KONKRETNO U BILO KOJOJ SVERU POLITIKE, ODNOSNO KADA BI NOVA VLAST POČELA DA ISPUNJAVA ONO ŠTO JE OBEĆALA, BRZO BI SE NAROD DOZVAO SEBI.
    TREBA USTROJITI PRAVILA IGRE, USTROJITI INSTITUCIJE, POHAPSITI LOPOVE, DIĆI EKONOMIJU, MALO PO MALO TO BI KRENULO.