Demanti

Odgovor na neistine poslanika SNS Vladimira Đukanovića

Radulović sprečio pljačkašku privatizaciju “Prve petoletke“

Vladimir Đukanović je, nevešto se braneći od sopstvenih laži, izrekao neistinu u vezi sa Sašom Radulovićem i preduzećem “Prva petoletka” iz Trstenika. Saša Radulović je sprečio pljačku Petoletke, kao što je uradio i u slučaju Vršačkih vinograda.

U vreme kada je Radulović bio ministar, kompanija iz Belorusije dogovorila se s Vučićem i Dinkićem da država ponudi deo imovine preduzeća “Prve petoletke” na prodaju po ceni od 2,8 miliona evra, odnosno za 30 odsto procenjene vrednosti i pravo korišćenja na celokupnom zemljištu za DŽ, svi zaposleni da dobiju otkaz, svih 16 firmi da ode u stečaj, a da onda zaposli manji broj ljudi i od države dobije subvenciju od 10.000 evra za svakog od njih. Tako da bi dobio nazad više nego što je uložio.

Aleksandar Vučić je zaustavio plan Saše Radulovića za uvođenja reda, izradu ličnih karata svih preduzeća, popis i procenu imovine i obaveza, isplatu svih zaostalih zarada i povezivanje radnog staža za sve zaposlene, Oslobađanje svih preduzeća od dugova kroz finansijsko restrukturirnja, analizu tržišta, pravljenje poslovnih planova i povratak normalnom poslovanju. Posledica ove nedogovorne odluke nesposobnog premijera je stečaj za sve te firme. To svi radnici vrlo dobro znaju.

Petoletka

Poslanik Đukanović bi, umesto skretanja s teme, trebalo da objasni šta je s desetoricom muškaraca i nekoliko crnih kofera, u martu 2013. u sitnim noćnim satima radio u prostorijama Državne lutrije Srbije čiji je predsednik Skupštine tada bio. Ovo je takođe tema za tužilaštvo i policiju. Priča o krečenju je uvreda za inteligenciju građana Srbije i nije dostojna jednog narodnog poslanika.


 

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Proci ce i ovo LUDILO, /i to vrlo brzo/ a onda na naplatu dolaze sva nedela, pljacke, batinanje ,….TO TREBA OBECATI BUDUCIM BIRACIMA. /i ne samo obecati/.

  • TREBA NARODU KONKRETNO REĆI ŠTA MOGU DA OČEKUJU OD NOVE VLASTI ZA MESEC DANA, 100 DANA, GODINU DANA ITD. NARAVNO, JEDNO OD OBEĆANJA BI MORALO BITI I SPROVODJENJE ISTRAGA I HAPŠENJA SVIH KOJI SU SE NA PREVARAN NAČIN I LOPOVLUK OBOGATILI, A ZA KOJE POSTOJE OZBILJNI DOKAZI.
    SVI MISLIMO OVI ĆE BRZO PASTI, JER BEZOČNO LAŽU I UZIMAJU SVE ŠTO IM DODJE POD RUKU,ALI NAŽALOST OVAJ NAROD JE DAVNO POSTAO KATATONIČAN, OŠAMUĆEN I NESVESTAN REALNOSTI. NAROD ŽIVI VIRTUELNO U SRBIJI. ALI KADA BI SE DESILO NEŠTO KONKRETNO U BILO KOJOJ SVERU POLITIKE, ODNOSNO KADA BI NOVA VLAST POČELA DA ISPUNJAVA ONO ŠTO JE OBEĆALA, BRZO BI SE NAROD DOZVAO SEBI.
    TREBA USTROJITI PRAVILA IGRE, USTROJITI INSTITUCIJE, POHAPSITI LOPOVE, DIĆI EKONOMIJU, MALO PO MALO TO BI KRENULO.