Saobraćaj Saopštenje

Pomozite premijeru da se izleči

Premijer Srbije Aleksandar Vučić ponovio je juče u Nišu svoju lažnu mantru o „poslovnim uspesima“ Er Srbije, uprkos tome što u zvaničnim dokumentima Agencije za privredne registre piše potpuno suprotno i svako može da pročita da je Er Srbija u 2014. godini dobila državnu pomoć od 71 milion evra i time pokušala da sakrije da je napravila poslovni gubitak od čak 75 miliona evra.

vucic_laze
Karikatura: Predrag Koraksić – Koraks, Danas, 14.11.2015.

Aleksandar Vučić i njegov prijatelj i najbliži saradnik Siniša Mali, zajedno sa novim poslovodstvom Etihada ugrožavaju i poslovanje Aerodroma Beograd koji je dekretom iz Vlade bio primoran da oprosti dugovanja od 17 miliona dolara Er Srbiji na ime neplaćenih taksi (otkrili novinari televizije N1 http://rs.n1info.com/a40245/Vesti/Er-Srbija-uspesna-zbog-oprostenih-dugova.html).

Vučićeve izjave u kojima vređa i tvrdi da je lider pokreta „Dosta je bilo“ Saša Radulović „Takav čovek ne ume da čita papire koje bi umelo da pročita dete iz četvrtog razreda osnovne škole“ pokazuju da premijer više ne ume da govori istinu. Vučić je, zahvaljujući medijima koji nekritički prenose njegove laži, poverovao da sve građane može da laže sve vreme i zaplovio u vode patološkog laganja.

Pokret poziva sve medije da pomognu u izlečenju premijera i nateraju ga da se javno suoči sa istinom. Najbolji lek je da na RTS pozovu Sašu Radulovića i Aleksandra Vučića da javno objasni Raduloviću kako se čitaju papiri. Javni servis bi trebalo da, kao što mu ime kaže, bude servis javnosti, a ne servis Vučićevih laži.

Povezani tekstovi:

[display-posts tag=“JAT“ wrapper=“ul“ include_date=“true“]
Oznake
Dosta je bilo

Dosta je bilo

10
Ostavite komentar

avatar
2500
9 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
rodoljub zaharijevicnikicamr Aleksandar GlumacbuMladen Mihajlović Recent comment authors
najnoviji najstariji
platisa komunalija koji casti 500
Gost
platisa komunalija koji casti 500

Sta ocekivati od gazde kome kum nosi dva milionceta i kome je desna ruka cevek koga zovu apartman koji je pokrovitelj muljanja sa nabavkama nepotrebne opreme, namestaja, informacionih sistema i prodaje magle sa pojedincima koji ih dobijaju uzastopno 10 godina sa kojima se novi segamegadens direktorcici usemili, koje gradjani caste sa po 500 dinara, sto je takodje dokazano, mome komsiji prokisnjava krov a oni mu nude zamenu postanskih sanducica.

stevan
Gost
stevan

Ne treba da nasedate na ovakve stvari,jer Vucic zeli samo da vas isprovocira.Vuciceva drskost nema granice.

Natalija
Gost
Natalija

To nije nasedanje,to je reakcija. I treba da se reaguje!

misko
Gost
misko

Na pogresna vrata kucate, RTS nije vise javni servis gradjana SRBIJE, sada je javni servis SNS-a.

Ljubomir
Gost
Ljubomir

Nema tu granica, juce je nas premijer otvorio fabriku automobilskih kablova u Nisu, koja radi vec dve godine, ako se ne varam. Covek presekao vrpcu hahhaha. Verovatno proizvodi kablove za mercedes 😀

Mladen Mihajlović
Gost
Mladen Mihajlović

Ja ga već odavno ne slušam, bajke sam prerastao, lepota ga ne krasi, pamet mu nije na nekom nivou da me zainteresuje, a teme o kojima priča su, „budibogsnama“, postavlja sam sebi pitanja i na njih odgovara, okružio se sa sumnjivim tipovima, većinom ogrezli u kriminal, za savetnike postavio, takođe, sve same smutljivce. Kada sam čuo ovo: http://www.youtube.com/subscription_c…začudio sam se, pogledajte i vi svi!

bu
Gost
bu

a.vucic – veleizdajnik i lazov neopevani, ultimate zlo na dve noge …

mr Aleksandar Glumac
Gost
mr Aleksandar Glumac

Sta ocekivati od coveka koji ne vlada sobom, ali na veliku zalost vlada Srbijom. Moze Vucic Aleksandar da na takav nacin laze pojedince, ali ljude iz struke ne moze da laze. Za one koji nisu iz struke: oditite na APR, skinite bilans uspeha i u delu prihoda i cete videti 75 miliona evra subvencija. Oduzmite od dobiti subvencije i videcete sami kako posluje najmocnija avio kompanija sveta. Kada ste vec na BU pogledajte rashodovnu stranu i stavke obaveze za lizinge – to je ona „investicija“ Etihada u vidu aviona. Koliko ja znam, a znam jer mi je to struka, na investiciju se neplaca zakup!

nikica
Gost
nikica

svi znamo da LAZE, da je patoloski lazov koji laze i kada postavlja pitanja, to znaju i njegovi botovi koji ga po zadatku hvale i kuju u zvezde ali i dalje vecina nas ni ne pomislja da preduzme BILO sta da bi se oslobodili ovog prevaranta-izdajnika a samim tim i ove nakaradne vlasti

rodoljub zaharijevic
Gost
rodoljub zaharijevic

koje budale zive u srbiji,nije ni cudo ovakvih komentara