Источна Србија Политика Саопштењe

Радуловић у Смедереву: Улазимо и у републички и у градски парламент

Председник покрета “Доста је било” Саша Радуловић уверен је у успех покрета на предстојећим изборима на свим нивоима.

 

Радуловић је данас заједно са др Драганом Рудинцем и мр Милутином Вучковићем разговарао са Смедеревцима у канцеларији покрета и на Тргу Републике.

“Према свим озбиљним истраживањима смо значајно изнад цензуса. Чак и према истраживањима СНС-а смо близу цензуса. Зато воде прљаву кампању у својим блатоидима препуну лажи и змишљотина. То је најбољи доказ да смо на добром путу”, изјавио је Радуловић.

 

“У Смедереву очекујемо још и бољи резултат јер имамо заиста најбоље кандидате у односу на остале листе, које цео град познаје по добру”, додао је.

Грађане је посебно интересовало питање евентуалних постизборних коалиција. “Нема коалиције са СНС-ом и онима који кокетирају са њима, а то су СПС, Тадић, Чеда и Чанак. Друге коалиције се могу правити, али само и искључиво на основу принципа потпуне транспарентности”, нагласио је Радуловић.

 

 

“Наша прича се шири од човека до човека. Зато позивамо све грађане да дођу у канцеларију покрета на другом спрату Данубиуса и потпишу сутра подршку нашим листама, како бисмо се уопште нашли на бирачком лиситћу”, изјавио је др Драган Рудинац.

Милутин Вучковић је нагласио да се покрет “Доста је било” обраћа неопредељеним гласачима и апстинентима: “Што излазност буде већа, биће већи и наш успех, јер само ‘Доста је било’ као покрет нових, кредибилних и неукаљаних људи може да мотивише гласаче”.

ДЈБ Млади

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар