Istočna Srbija Politika Saopštenje

Radulović u Smederevu: Ulazimo i u republički i u gradski parlament

Predsednik pokreta “Dosta je bilo” Saša Radulović uveren je u uspeh pokreta na predstojećim izborima na svim nivoima.

 

Radulović je danas zajedno sa dr Draganom Rudincem i mr Milutinom Vučkovićem razgovarao sa Smederevcima u kancelariji pokreta i na Trgu Republike.

“Prema svim ozbiljnim istraživanjima smo značajno iznad cenzusa. Čak i prema istraživanjima SNS-a smo blizu cenzusa. Zato vode prljavu kampanju u svojim blatoidima prepunu laži i zmišljotina. To je najbolji dokaz da smo na dobrom putu”, izjavio je Radulović.

 

“U Smederevu očekujemo još i bolji rezultat jer imamo zaista najbolje kandidate u odnosu na ostale liste, koje ceo grad poznaje po dobru”, dodao je.

Građane je posebno interesovalo pitanje eventualnih postizbornih koalicija. “Nema koalicije sa SNS-om i onima koji koketiraju sa njima, a to su SPS, Tadić, Čeda i Čanak. Druge koalicije se mogu praviti, ali samo i isključivo na osnovu principa potpune transparentnosti”, naglasio je Radulović.

 

 

“Naša priča se širi od čoveka do čoveka. Zato pozivamo sve građane da dođu u kancelariju pokreta na drugom spratu Danubiusa i potpišu sutra podršku našim listama, kako bismo se uopšte našli na biračkom lisitću”, izjavio je dr Dragan Rudinac.

Milutin Vučković je naglasio da se pokret “Dosta je bilo” obraća neopredeljenim glasačima i apstinentima: “Što izlaznost bude veća, biće veći i naš uspeh, jer samo ‘Dosta je bilo’ kao pokret novih, kredibilnih i neukaljanih ljudi može da motiviše glasače”.

DJB Mladi

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar