VIDEO Intervju Prenosimo

Da su tajni ugovori dobri za Srbiju, ne bi bili tajni

Borba protiv korupcije koju je Aleksandar Vučić najavljivao je potpuno neiskrena. Nismo videli rešenje ni jedne sporne privatizacije i to se neće ni dogoditi. Imamo mnoštvo tajnih ugovora koji su indikator da nešto sa njima debelo nije u redu. Da su dobri za Srbiju, svakog dana bi ih prikazivali i hvalili se kako su dobro pregovarali. Jedina razlika danas, u odnosu na sve druge periode, jeste korupcija koja je daleko više centralizovana. Ranije je bilo na svim mestima, sada je na jednom mestu – rekao je Aleksandra Stevanović u intervjuu za portal Balkan Info.

Stevanović tvrdi da je hapšenje Miškovića koje je podiglo Vučićevu popularnost bio marketinški potez.
-Uvereni smo da hapšenje Miškovića nije bila namera SNS, nego unilateralan potez ljudi koji rade u Tužilaštvu. Vučić je to samo iskoristio – rekao je Stevanović.

Pogledaj intervju potpredsednika Dosta je bilo i podeli sa prijateljima

 

Oznake

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Imam samo jednu priedbu – trebalo bi da pričate malo glasnije g.Stevanoviću – i bukvalno i u prenosnom značenju.Pozdrav.

  • Znam da ću da zvučim kao bot, ali ovom čoveku inteligencija bukvalno zrači iz očiju! Srećno na izborima!

  • bravo stari kolega sa davnih studija, izazov je resiti problem privrede kao i 179 preduzeca u restruktuiranju koje nisu imali znanja da organizuju segamegadens direktorcici i bitangice izazovje razotkriti trgovinu interesima advokata u zavodu za intelektualnu svojinu jer ovih dana kruze koverte koje finansira boza derikoza kako bi ucvrstio partokratiju i lencuge, do pre pola godine je informer postavio svoje ljude koje je slao u pariz a ni da beknubstranu rec, a predhodnu direktorku optuzio za propast privrede

  • Uvaženi g. Stevanoviću potpisao bih svaku Vašu reč! Želim Vam, pre svega, dobro zdravlje i uspeh u daljem poslu…
    Iskreno,
    paor Sopček Đura,
    selo POTPORANJ (Vršac)

  • Upravo sam on-line odgledao vasu tribinu u Beceju. Jel moze neko da prenese gospodinu Aleksandru Stevanovicu da ne sapuce u mikrofon vec da glasnije I energicnije govori. I sami znate sta znaci “body language” u politici I javnim nastupima. Srdacan pozdrav

  • Ovaj covek govori golu istinu! Samo jedna licna prica: U drzavnom gradjevinskom preduzecu u kom radim,predsednik skupstine preduzeca je samoprozvani knjizevnik cije je delo “Pesma o brkatoj zeni”, a ostali jednostavno clanovi SNS-a iz razlicitih odbora koji o poslu nista ne znaju osim sto znaju kada da dodju po dnevnicu. Direktor, do skoro,zena koja je ponavljala 7.razred osnovne i 1.zanata (bravar), koja je u medjuvremenu postala “master menadzer”!