VIDEO Gostovanje

Stevanović: SNS se agresivno ponaša u Skupštini

Potpredsednik “Dosta je bilo” Aleksandar Stevanović ocenio je u emisiji „Bez cenzure“ da se vladajuća većina u Skupštini ponaša veoma čudno, funkcioniše zastarelo, a pre svega čudi veoma agresivno ponašanje „kao da SNS i stranke koje sa njom čine većinu nisu dobile poverenje građana da vode državu“.

aleksandar stevanovic

Stevanović je objasnio i kako se dogodilo da poslanička grupa “Dosta je bilo” ostane bez funkcije potpredsednika Skupštine iako joj po jačini to mesto pripada. “Dosta je bilo” je, po cenu gubljenja te pozicije, odbila  da učestvuje u spinovanju vladajuće koalicije koja je htela da povećanje broja potpredsedničkih mesta  predstavi kao „uslugu opoziciji“. Stevanović je naglasio da “Dosta je bilo” uvek principijelno nastupa i da je protiv povećanja broja potpredsedničkih mesta zbog velikih koalicionih apetita vladajuće SNS.

Pogledajte emisiju KTV posvećenu događanjima i odnosima u Skupštini Srbije

Dosta je bilo

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Prosto nemogu da verujem da u jednoj ovakvoj emisiji moze da se razgovara na ovako normalan nacin. Bilo je tu i replika i komentarisanja radnji iz proslosti,ali sve na jedan fin i parlamentarni nacin. Cak i Vjerica. Cestitke Stevanovicu na odmerenosti i jezgrovitosti. Moze ova Srbija ako hoce biti i razlicita, a istovremeno i pristojna.