Војводина

Нова лица у Скупштини Града Новог Сада о новој и старој години

Поштовани суграђани, поштовани Новосађани,

иза нас је још једна година и време је за осврт. Током 2016. У Србији, а и у нашем Новом Саду су се десиле промене. Можда неки још нису тога свесни у потпуности, можда неки још не примећују, неки неће да признају, али једно је сигурно, почело је. Наслућује се почетак краја још једног поглавља у нашој историји. Крај још једне апсолутистичке владавине. Њихов крај, а наш почетак. Као и сваки почетак, праћен је успонима и по којим кораком уназад због неискуства, али Боже мој, сваки почетак је тежак.

Свако од нас носи неко лично искуство неправде овог система, сведоци смо немилих догађаја у окружењу и свесни чињенице да смо сами одговорни за све што нам се дешава, некако спонтано, а опет свесни да ништа није случајно, преузели смо Дон Кихотовску улогу.

Skupstina Novog Sada

Окупљени око идеје, чврсто верујући у ту идеју и храбро корачајући напред не осврћући се, ево већ пола године Одборничка група Покрета “Доста је било” Нови Сад сигурно корача ка циљу. На том путу смо за кратко време изградили свој препознатљиви стил у Скупштини града Новог Сада, без наметања улога свако од нас је преузео да прати области које су му најблискије и сви смо пуни адреналина и елана.

Људи нас препознају као нову енергију, као нову снагу у коју још једино верују. Свака од странака које са нама деле простор скупштинског дома у Новом Саду су или у власти тренутно, или су биле на власти у неком од предходних периода. и свако од њих је на свој начин разочарао бираче. Једино смо ми нови, неокаљани, чврсти и стабилни. Недодорљиви. Такви јесмо, такви остајемо!

Нисмо имали од кога да учимо одборнички посао. Учили смо у ходу. Учили смо гледајући и препознајући код осталих какви нећемо да будемо. изградили смо само своју препознатљивост и тренутно смо у Скупштини града Новог Сада једина права опозициона одборничка група. Поносимо се тиме!

За ово кратко време осветлили смо гомилу наталоженог мрака у раду Јавних, Јавно комуналних предузећа и осталих корисника буџетских средстава. Јавно износимо и сваки наговештај могућих махинација. Без терета прошлости ми износимо и сумњиве радње из прошлих дана без обзира за време чије владавине је почео неки од градских марифетлука. Битно нам је да се све махинације, марифетлуци, нетранспарентно понашање освестеи изнесу на светлост дана.

Битно нам је да се грађани упознају и обавесте о нашем раду, за сада путем директних ТВ преноса скупштинских заседања и емитовања видео клипова са нашим обраћањима са скупштинске говорнице, а надамо се убрзо и путем осталих јавних видова информисања.

А грађани то препознају. и не само то. Препознају и нас на улици. Нас осам одборника Покрета ДЈБ, до јуче потпуне “анонимусе” са новосадских улица, посвећене својим породицама и свом послу, суграђани су почели да препознају као нову снагу, нову наду и дају нам свесрдну подршку. То нам даје полет, нову снагу и енергију да истрајемо на путу којим смо кренули. Прија када чујемо од грађана лично да им се допада наша скупштинска “борба”, да прате наш рад и да верују у покрет ДОСТА ЈЕ БИЛО.

На прошлим изборима грађани су нам поклонили своје поверење гласовима. Ми им се захваљујемо на свој начин. Својим самопрегалачким радом на путу јавног обелодањивања свих махинација и нетранспарентности у раду садашње коалиције која је на власти. Јавним изношењем података колико и на који начин се троше средства буџетских корисника града Новог Сада. Указујемо им да за све до сада обелодањене махинације и злоупотребе ни у једном случају није покренуто питање појединачне одговорности надлежних.

Нас осам Одборника је тим који побеђује. Јединствени смо у раду, јединствени и у честитци. Желимо Вам:

СРЕЋНУ НОВУ 2017. ГОДИНУ !!!!!!!!

Само полако, па ће све бити брзо. Ми знамо шта нам је циљ и на путу смо остварења свог циља. Будите уз нас на нашем путу, будите наша подршка, па да се врло скоро заједно радујемо!

Одборничка група покрета “Доста је било” Нови Сад

ДЈБ Војводина

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар