Источна Србија

Зајечар: Време је да пристојни људи почну да се баве политиком

Време је да пристојни људи почну да се баве политиком у Зајечару.

Прави је тренутакда ствари мењамо на боље јер, у супротном, Зајечар ће нестати, а ми ћемо у томе бити саучесници.

Нашу листу сачињавају имена људи који представљају здраво ткиво друштва, људи будућности и, пре свега, чисте прошлости!

Доста је било!

Ознаке

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • Ја бих, као жена и, Богу хвала, мајка 1,5-годишњег сина и у 6-ом месецу трудноће са ћеркицом, забранила многим мушкарцима да се уопште изјашњавају по овом питању. Отац је отац, али мајка је светиња и мајком бити најлепши је, ничим измерљиви и ничим надоместиви, ни са чим упоредиви дар живота.
    Под МАЈКОМ не подразумевам само жене попут мене-жене које су благословене тиме да своју децу носе под срцем и роде их, те пригрле на груди у првим њиховим секундама по рођењу. У том једном кратком, али пресавршеном трену, жени се, у пуном обиму и свој величини, открије смисао живота и љубав од које јаче једноставно нема. Ево, сузе ме већ преплављују када се само сетим тог трена.
    Под МАЈКОМ подразумевам жену која је дете одгојила, подигла, васпитала и пружила му сву могућу љубав, пажњу и сигурност, психичку стабилност и основ за емотивно и психолошки уравнотежену и зрелу личност.
    Колико је само деце у овој земљи и у свету, рођене од биолошких мајки тзв. природним путем, од стране истих тих “мајки” свакодневно пребијано, изгладњивано, малтретирано, у својим биолошким породицама сексуално и на сваки монструозни начин злостављано?!?
    Шта таквој несрећној деци значи што су 9 месеци слушала откуцаје маминог срца, који су их успављивали, уливали им поверење и осећај заштићености, кад су им те исте природне “мајке” детињство, а тиме и сав живот, чине несносним??!
    Хајде такву децу, а има ко зна колико, сада питамо да ли би радије живела са таквом природном “мајком” или са женом која их није носила у утроби, али би им живот учинила дечијом бајком, чезнући за дететом више него за голим ваздухом.
    Са друге стране, лично познајем, а има их толико и толико, жене и парове који, из ових или оних медицинских разлога, немају срећу да постану биолошким мајкама, а толико су добри, несебични, пожртвовани људи, да би се свако дете са њима као родитељима, осећало највољенијим и најпосебнијим бићем на планети. У случају таквих људи, жена пре свега, не можете да се не запитате има ли Божје милости и шта је са овоземљском правдом…
    И сада се овде појављују људи, наравно, гле чуда, мушкарци, који представу о свему напред наведеном немају, јер им напросто није дато да осете и доживе сву радост родитељства у истом интензитету и дубини као што то жена и мајка само може, да постављају питање (не)хуманости чина, којим би, толико жељено дете добило предивне, брижне родитеље, а за природно родитељство ускраћени људи, остварење животног сна – резултат може бити само срећна породица и здраво, вољено дете.
    Желим да будем веома проста за крај – гоните се врагу црном са вашим доживљајима хуманости!