VIDEO Policija Skupština Sport

(VIDEO) Pošto policija ne radi svoj posao, skupština da istraži da li je državni vrh povezan sa kriminalom

Pošto policija i tužilaštvo ne žele da rade svoj posao, mislim da ovo treba prebaciti na Narodnu skupštinu. Dovoljno smo čekali da se ovi navodi ispitaju i da tužilaštvo reaguje, međutim, to se nije desilo.

I time bi hteli da otklonimo sve moguće sumnje da postoji veza između kriminalnih delova navijačkih grupa i vrha države i predsednika republike. Insistiramo da anketni odbor utvrdi prirodu tih veza i da se o ovoj temi raspravlja u skupštini Republike Srbije.

Ovo bi trebao biti posao za policiju i tužilaštvo, no pošto se to ne dešava, Narodna skupština ima nadzornu ulogu nad svim institucijama u Republici Srbiji tako da ima nadzornu ulogu i nad policijom i nad tužilaštvom.

Nažalost vladajuća većina ne dozvoljava da Narodna skupština iskoristi tu svoju ulogu, da se ispitaju sve okolnosti u vezi sa ubistvom ovog čoveka, da utvrdi da li su prilikom pretresa njegovog stana pronađene službene legitimacije MUP-a Republike Srbije, da li je pronađeno službeno oružje i odakle uopšte ovo oružje u posedu jednog ovakvog čoveka.

Mislim da je za državu Srbiju i mir svih građana neophodno da po zakonu pokažemo da li postoji veza između vrha države i nekih kriminalnih organizacija, da li država kontroliše te kriminalne grupe koje onda svojim delovanjem blate sve navijače koji iskreno i srcem bodre svoje klubove.

Da ponovim još jednom, zato što policija i tužilaštvo ne rade svoj posao i odbijaju da izvrše analizu ovih stvari i da pokrenu odgovarajuće postupke gde bi se utvrdilo jedno ili drugo, jedina institucija koja je ostala da se pozabavi ovim problemom jeste Narodna skupština Republike koja ima nadležnost da kontroliše izvršnu vlast.

Dosta je bilo

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar