VIDEO Косово и Метохија Скупштина

(ВИДЕО) Зашто Мартиновић прекида Бранку Стаменковић када каже Харадинај?

Бранка Стаменковић:

У овом извештају видимо да је неких 218 000 динара од прилике колико је у првој половини 2017. прикупљено од новчаног кажњавања посланика опозиције одлуком овог одбора прослеђено на Косово и Метохију за финансирање рада народних кухиња и лепо је од њих што нас обавештавају шта је са тим новцем урађено. У извештају стоји да је за тих 218 000 динара купљено 880 килограма пасуља.

Моја основна реакција кад сам видела овај извештај је гласила: тешко гладном народу који хранимо од новчаних казни народних посланика. Основно питање које се овде поставља је: зашто је народ гладан? Нас је тај гладни народ овде изабрао да и у овој држави крене неки привредни раст који ће да отвори нека радна места где ће они моћи да се запосле, па да онда од сопственог рада сами себе и своје породице хране.

Нажалост као што сам и под прве две тачке већ образложила, ова Народна Скупштина у опште не функционише на тај начин и није јој главни циљ то да људи од свог рада могу да живе него се ето финансирају народне кухиње зато што смо сви заједно изневерили очекивања гладног народа.

Мени стварно није јасно зашто представници владајуће коалиције, када су већ договарали ту коалицију са Рамушем Харадинајем на Косову и Метохији нису говорили…

Александар Мартиновић (искључује микрофон и упада јој у реч): Госпођо Стаменковић…

Бранка (са искљученим микрофоном):
Макар да се нахрани гладни народ…

Мартиновић: Госпођо Стаменковић… Госпођо Стаменковић… Ааа, тачка дневног реда је извештај епархијског управног одбора епархије Рашко-Призренске. Тачка денвног реда нису ваше алузије о Рамушу Харадинају, Хашиму Тачију и било коме другом.

Не знам где сте ви били 1998. и 1999. године. Председник моје странке је био у Влади која је бранила СРЈ од тих истих Хашима Тачија и НАТО пакта. Према томе, немојте ми држати предавања о томе на један крање лицемеран начин.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар