Медији

Медија мониторинг насловних страна Данаса за јануар 2018.

На насловној страни дневног листа Данас у јануару Драган Ђилас је био шест пута. Једном са мањом најавом интервјуа, два пута као мања најава текста о томе да оснива групу грађана и да предаје листу. Четврти текст је ауторска прича Данаса, главна на насловној. Главну најаву имао је и интервју са А. Јанковић-Јовановић, која је друга на Ђиласовој листи.

У интервјуима Александра Шапића и Милутина Мркоњића, најављенима на насловној, Драган Ђилас се у наслову спомиње у позитивној конотацији.

Два пута су на насловној страни били чланови Иницијативе НДБГД, Радомир Лазовић и Ксенија Радовановић.

Најаву у врху стране имао је и други на Шапићевој листи, Жељко Ивањи.

По једном су се на насловној страни појавили Чедомир Јовановић, председник ЛДП-а, Санда Рашковић Ивић, потпредседница Народне странке, Марко Бастаћ, УГ “Шта радите, бре”, Милош Јовановић, председник ДСС-а, сви у позитивно/неутралној конотацији.

ДЈБ се једини пут појавио на насловној страни у јануару у ауторском тексту под насловом “Савез са ДЈБ противприродан блуд” у коме чланови Политичког савета Двери најављују да ће напустити Двери због коалиције са ДЈБ.

Повезани текстови:

Мониторинг медија: Гостовања на ТВ Н1 од председничких избора до данас

Мониторинг медија: Гостовања на ТВ Н1 у јануару 2018.

Насловне странице Данаса

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • Mi sami malo možemo promeniti kod Ćosića na N1 ili kod Draže u Danasu. Za nas važi apsolutna blokada pa će i rezultat na izborima biti slađi. A ovoj dvojici gore nek služi na obraz i čast njihovo nečinjenje koje je isti zločin kao i činjenja informera i pinka.
    Oni svoja glasila i medije srozavaju u žutu štampu i stavljaju u isti ravan sa njima.
    Ja sam do sada redovno gledao njihovu tv i čitao portale ali više neću da se zamajavam sa njima