VIDEO Медији Скупштина

(Видео) Ана Стевановић: По ком основу Влада финансира Танјуг?

Народна посланица Ана Стевановић данас је у Скупштини министрима постављала питања. Министра културе и информисања Владана Вукосављевића питала је по ком законском основу данас функционише новинска агенција Танјуг и како коментарише чињеницу да су, према подацима Трезора, министарства и друга Владина тела агеницји Танјуг, по разним основама, уплатила 135 милиона динара само у 2016. години?

Министарку саобраћаја и председницу Координационог тела за родну равноправност Зорану Михајловић,  поново је питала зашто је Бојана Иванов Ђорђевић, која је најшколованија радница у Народном позоришту „Стерија” у Вршцу и мајка троје деце, проглашена технолошким вишком? Бојана није члан ниједне странке, али троје њених нових колега у вршачком позоришту изгледа јесу, те они нису вишак.

– Стога, још једном упућујем питање министарки Михајловић да ли овако треба да изгледа када закмечи, а школована мајка треба да иде на улицу? У име Бојане, али и свих других жена које су поверовале у понижавајућу причу представника Владе о тобожњим популационим мерама, захтевам извињење због увреда и пребацивања одговорности за пад наталитета на жене и мајке, иако су истински кривци међу свим онима који су нам креирали погубне политике и решења у протеклих 30 година, а велики број њих нажалост то чини и данас, завршава посланица Стевановић.

 

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар