Источна Србија Финансије

Ове године више новца за љубичице

Новоосновано партијско предузеће  Тимок – Одржавање које је  наменски отворено како би се кроз њега извлачио јавни новац  , које је од стране грађана субвенционисано са 36.000.000 динара ,од чега је 17.000.000. усмерено на плате запослених , како ствари стоје у знак захвалности за поклон тежак 250.000 еура , набавило је цвеће и расад у вредности милион динара , намењен оцветљавању града.

Кажу да се поклону у латице  не гледа . Наравно ,онда када је поклон заиста  поклон

 

 

 

 

У ситуацији попут ове, у којој смо сами себи купили руже и бегоније за милион динара , поклон уместо да нас обогаћује ,постаје терет ,осиромашује буџет и грађане.

Сведоци смо прошлогодишњег неуспешног пројекта пејзажне архитектуре, сађења и вађења па опет сађења холандских љубичица за  које је расад за површину ничим изазване  хумке на градском тргу  коштао по званичним подацима 125.000 динара .Грађанског новца ,новца свих нас.

Ново предузеће, нови видици и нове потребе… као и нови пројекти у којима ће новац увенути и нестати баш као и чувене зајечарске љубичице.

Градски одбор Доста је било Зајечар у свом локалном програму предвидео је потпуну  прерасподелу буџетског новца и финансирање приоритета јер су наш приоритет  грађани Зајечара а не  партијска предузећа . Јавног новца  може бити довољно , само треба зауставити  крађу , одузети све незаконито стечено и вратити буџету и грађанима.

Рашчанин Мирјана

Координаторка ГО „Доста је било“ Зајечар

 

 

 

 

 

ДЈБ Зајечар

ДЈБ Зајечар

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар