VIDEO Гостовање Преносимо

(Видео) Михајловић за РТВ: Имамо најбољи програм у Србији

Први човек Доста је било Бранислав Михајловић гостовао је данас у емисији Прави угао на РТВ. На самом почетку, истакао је значај програма странке и људи који је чине.

– Оно што је кључно и што треба да задржимо је наш програм и људе који су на њему радили јер су стручни. Програм и људски ресурси су највредније што ДЈБ има. Нагласио бих да смо расположени за сарадњу са свима који желе да промене Србију на боље, каже Бранислав Михајловић.

Осврнуо се и на гласине које се у последње време појављују на друштвеним мрежама да ново је руководство на чијем је челу марионета старог.
– Као светски стручњак за рударство, остварен човек са дугогодишњом каријером, никада не бих пристао да будем ничији фикус или марионета. Са својим сарадницима сам написао програм са којим сам се кандидовао на унутарстраначким изборима. Волео бих да је било више кандидата за председника странке, објашњава нови председник ДЈБ.

Неизбежно питање било је и оно у вези са регистрацијом странке.
– Што се тиче проблема насталих приликом регистрације странке, ми имамо доказе да смо у праву. Међутим, о даљим корацима по том питању, донећемо одлуку заједно са председништвом и свим члановима, истакао је Михајловић.

Новинарку је интересовало шта ће бити са Сашом Радуловићем и која је његова будућа улога у Доста је било.
– Улога Саше Радуловића и његовог тима у креирању програма била је огромна. Они ће и даље чинити програмски савет странке, али неће доносити одлуке везане за ДЈБ, рекао је Михајловић.