VIDEO Gostovanje Prenosimo

(Video) Mihajlović za RTV: Imamo najbolji program u Srbiji

Prvi čovek Dosta je bilo Branislav Mihajlović gostovao je danas u emisiji Pravi ugao na RTV. Na samom početku, istakao je značaj programa stranke i ljudi koji je čine.

– Ono što je ključno i što treba da zadržimo je naš program i ljude koji su na njemu radili jer su stručni. Program i ljudski resursi su najvrednije što DJB ima. Naglasio bih da smo raspoloženi za saradnju sa svima koji žele da promene Srbiju na bolje, kaže Branislav Mihajlović.

Osvrnuo se i na glasine koje se u poslednje vreme pojavljuju na društvenim mrežama da novo je rukovodstvo na čijem je čelu marioneta starog.
– Kao svetski stručnjak za rudarstvo, ostvaren čovek sa dugogodišnjom karijerom, nikada ne bih pristao da budem ničiji fikus ili marioneta. Sa svojim saradnicima sam napisao program sa kojim sam se kandidovao na unutarstranačkim izborima. Voleo bih da je bilo više kandidata za predsednika stranke, objašnjava novi predsednik DJB.

Neizbežno pitanje bilo je i ono u vezi sa registracijom stranke.
– Što se tiče problema nastalih prilikom registracije stranke, mi imamo dokaze da smo u pravu. Međutim, o daljim koracima po tom pitanju, donećemo odluku zajedno sa predsedništvom i svim članovima, istakao je Mihajlović.

Novinarku je interesovalo šta će biti sa Sašom Radulovićem i koja je njegova buduća uloga u Dosta je bilo.
– Uloga Saše Radulovića i njegovog tima u kreiranju programa bila je ogromna. Oni će i dalje činiti programski savet stranke, ali neće donositi odluke vezane za DJB, rekao je Mihajlović.

 

Dosta je bilo

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar