VIDEO Култура Реаговање

(Видео) Напредњачки изум: Продаја карата за филм који није ни снимљен

Град Чачак издвојио милион динара за суфинансирање филма Лазара Ристовског „Чарапе краља Петра“ без икаквог конкурса и јавних набавки. Паре су намењене за куповину 4.300 карата у претпродаји, али је најзанимљивије што филм још није снимљен!

Ристовски, који је близак владајућој коалицији и држи говоре на митинзима Српске напредне странке, за овај филм већ је добио 40 милиона динара. Препорука да се и други градови попут Чачка „отворе“ за филм стигла је и у друге градове у коме је СНС на власти.

– С обзиром да челници градова слепо слушају наређења и ништа не доводе у питање вероватно ће овај филм бити један од скупљих у новијој историји. Да у Србији постоје независне институције које раде свој посао, ово никада не би могло да се деси, сматра Ана Стевановић, народна посланица и потпредседница ДЈБ.

 

Доста је било

Доста је било

3
Оставите коментар

avatar
2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Milovan PetrovicZoran M.Miki Recent comment authors
најновији најстарији
Miki
Гост
Miki

Ovi se drže napredne parole: „što možeš opljačkati danas ne ostavljaj za sutra“ i kao što vidimo u tome su veoma uspešni

Zoran M.
Гост
Zoran M.

Karte za metro na relaciji Novi Beograd – Vukov spomenik su u prodaji, kao i karte za gondolu od Kalemegdana do Novog Beograda 🙂

Milovan Petrovic
Гост
Milovan Petrovic

I u Krupnju predsednik Ivan Isailovic je dao izvestan novac ( naravno iz drzavne kase ) za gorepomenuti film. Ali on jos glumi i vojvodu Tankosica… Zanimljivo bi bilo da malo istrazite i ovaj slucaj.