Autorski tekst Spoljna politika

Istorijski govor Trampa u UN

Bankarski globalizam je naveća pretnja po demokratiju i slobodu celog čovečanstva. Ne postoji veći fašizam od toga.

Tramp je prvi suverenistički predsednik SAD od Kenedija do danas. Ovako nije govorio nijedan predsednik SAD-a od kad sam ja živ, a imam 54 godine. Ovo je istorijski govor koji svedoči o tektonskim geopolitičkim promenama koje nam se dešavaju pred očima.

Sve najvažnije novinske agenicije u zapadnom svetu su pod kontrolom bankarskog globalizma, svi najvažniji mediji, novine, televizije, svi najvažniji kanali komunikacije. To je glavni instrument zla.
Isto važi i za Srbiju. Svi nacionalni mediji. SVI.

Tramp nije prijatelj Srbije niti mi pada na pamet da se složim sa svim što govori. Ali je bolji po interese Srbije i sveta od svih predsednika SAD-a od Kenedija do danas.

Gluposti i blaćenje koje svi najveći svetski mediji puštaju protiv Trampa je prešlo u histeriju. Ovo važi i za sve druge suverenističke političare. Svi su: “rasisti, fašisti, budale”. A Klintonovi, Blerovi su šta?

Interesantno je da u Srbiji “N1” prednjači u napadima na Trampa.
Za Srbiju je važno da shvati da su SVE svetske sile KOLONIJALNE sile i da se to neće promeniti bez ozbira na to ko je na čelu. I SAD, i UK, i Rusija i Kina. Ali da jeste važno da li podržavaju suverenizam kao politiku ili su instrumenti bankarskog globalizma.




Saša Radulović
osnivač DJB i narodni poslanik


Pročitajte još i:

Zaustaviti prodaju Komercijalne banke strateškom partneru
Kako je Srbija pala u dužničko ropstvo bankarskog kartela
Otkud suverenim državama dug
Zašto DJB toliko priča o bankarskom globalizmu
Ko štampa novac

Dosta je bilo

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar