Ауторски текст

Саша Радуловић: Ово су слабе тачке председника СНС-а

Председник СНС-а би да прича о свему, осим о дешавањима у Црној Гори. И Крушик му је добра тема, само да избегне то.

Медији се систематично затрпавају вестима о свему и свачему како би се скренула пажња и што пре угушила тема која наноси огромну штету председнику СНС-а.

И Савамала и хеликоптер и плагирани докторати и купљене дипломе и Крушик и … су изузетно важне теме, али су теме за 35% људи који већ гласају против власти. Причамо сами са собом.

Теме које форсирају Н1, Данас, Блиц и остали “независни медији” су теме које су благоугодне за 35% бирачког тела, а безопасне по власт.

Зашто су гласачи власти неосетљиви на ове теме?
Због обесмишљавања демократије у друштву које је прихватило медијску подвалу “СВИ СУ ИСТИ”. Она подједнако долази и од РТС-а и од Пинка и од Н1 и од Блица и од Курира и од Данасa и од …

Велика већина гласача СНС-а на све ове теме каже: “Шта ће он јадан. Окружен је лоповима. Он се бори, труди. Ради и дан и ноћ. Сви га нападају. Своје лопове још и контролише. Само да се не врати Ђилас. Он је све опљачкао.”

У исто време и Н1 и Данас и Блиц и сви остали медији који су наизглед против Вучића, подржавају Вучићеву политику: ЕУ нема алатернативу, независност Косова, мигранте, отимање имовине СПЦ у Црној Гори, приватизацију свега, субвенције …

СНС рејтинг не пада. Плагирани докторати и Крушик нису теме за гласаче власти. Бирачки списак има око 6,8 милиона бирача:

  • Око 25% је ван земље или умрло
  • на изборе не излази 20%
  • на изборе излази маx 55%

Од тих 55%, што је око 3.5 милиона бирача:

  • 65% гласа за власт
  • 35% гласа против власти

Ако хоћемо промену, то не може са темама за ових 35%. За 20% који не излазе на изборе и за 65% који гласају за власт, најважнија тема је то што верују да “председник СНС-а штити националне интересе и бори се као лав за интересе Србије”.

Ту је рањив jер у ствари спроводи политику Немачке, али још није нашао начин како да је прода народу.

Тема на којима је председник СНС-а рањив су:

  • спроводи политику Немачке на Балкану
  • претвара Србију у немачку колонију јефтине радне снаге из које нам беже деца и где ће насељавати мигранте
  • спроводи план Немачке за КиМ
  • слаби СПЦ и на КиМ и у Црној Гори

Да би Немачка наставила да га подржава и одржава на власти, председник СНС-а мора да прихвата мигранте и прода КиМ. Има само један проблем. То што мора да уради да би остао на власти, не може да прода народу.

Ја бих волео да нисам у праву и да све ово није истина. Ја бих волео да немамо власт којом управља Берлин. Много боље би било да нисам у праву, него да Србија нестане.

Бојим се да Србија нестаје. Полако, човек по човек, док се већина тихо кува као жаба под анестезијом медија.

Време је да се пробудимо. Да схватимо да смо колонизовани и окупирани, да на власти већ дуже од 15 година имамо колаборационисте које храни окупатор и који раде у интересу онога ко их храни.

Зато устани или нестани.

Јер ако не устанеш, Србије више неће бити.

Саша Радуловић
Председник Доста је било и народни посланик


Прочитајте још и:

Фалсификовање цркве у Црној Гори

Србија нестаје пред нашим очима: устани или нестани

У току су велике геополитичке промене, суверенистички покрети широм света јачају

Данас је почетак краја ЕУ

Доста је било

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар