Изјава

Радуловић у Темерину: Скупштина у којој ће седети напредњаци са Чедом, Чанком и Шешељем неће имати легитимитет

Изјава Саше Радуловића, народног посланика и председника ДЈБ, на трибини у Темерину

Председништво ДЈБ је у петак, у Темерину, у топлој атмосфери, разговарало са бројним мештанима и члановима опозиционих странака које делују у Темерину. Калкулације са датумом одржавања избора и смањивањем цензуса су готово свакодневна политичка тема. О томе, Саша Радуловић, председник ДЈБ каже: ”Промена закона који се односе на изборе, на само два месеца пре одржавања избора, представља грубу промену политичких услова под којима ће се одржавати избори. Иза таквих потеза, сигурно не стоји добра намера. Ове промене служе режиму да у парламент убаци странке које немају бираче, али су спремне на све, како би наставиле постојање на политичкој сцени. Вучићу је неопходан привид вишестраначја, како би својим газдама у Немачкој, могао да завршава посао са тобоже легитимном скупштином. Скупштина у којој ће седети напредњаци са Чедом, Чанком и Шешељем, неће имати легитимитет и мораће, врло брзо да буду расписани нови избори. Зато покушавамо бојкотом да извршимо притисак на власт, да нам омогући фер и поштене изборе. Бојкот није циљ, него средство да до таквих избора дођемо.”

Грађани су признали збуњеност због подршке коју ЕУ даје Вучићу и која заговара излазак на изборе. Радуловић је разјаснио те односе и објаснио их најдиректнијим колонијалним интересима, који се крију иза ЕУ.

“Резултати истраживања показују да ће излазност бити испод четрдесет посто, а то ствара велику нервозу и режиму у Србији и режиму у ЕУ. Вучић треба да настави спровођење немачке агенде на Балкану. Приоритети су исељавање наших људи у Немачку и насељавање Србије мигрантима како би Србија била колонија јефтине радне снаге и наравно, признавање Косова. Нелегитимна скупштина не може да доноси легитимне одлуке и зато је цела кампања да се помогне Вучићу да спроведе изборе. Представници ЕУ нису изнели ни једну озбиљну критику на рачун СНС-а, а пад Србије на готово свим листама слобода и квалитета живота, називају тек изостанком напретка. ЕУ држи Вучића.

Међутим, ЕУ је у великој кризи и ЕУ парламент неће дочекати крај мандата. Медији у Србији лажу и потпуно су затворени за опозицију. Чак и они опозициони, који се само стилом разликују од режимских, јер су окренути другој публици. Сви медији помажу ЕУ да оствари своје циљеве, јер имају исте газде, који су банкарски глобалисти и држе све медије како би лакше постизали своје циљеве. На опозиционим медијима се појављује само опозиција која каже да ће изаћи на изборе, других нема. Међу њима су они који су украли мандате, оживели у парламенту неке организације које нису ни учествовале на изборима и сада их позивају као представнике опозиције, само зато што заговарају излазак на изборе. Чак се и дешавања унутар странака искривљено преносе због избора. Рецимо, много се више појављује део Демократске странке који је за излазак на изборе, иако су на гласању унутар странке били у мањини.

Наше је да истрајемо у захтевима и да не одустанемо од бојкота. Уколико СзС, ПСГ и ДЈБ буду бојкотовали изборе, ускоро можемо очекивати промене у Србији. У свету се дешавају тектонске промене, јачају суверенисти широм света. На таласу те борбе против глобализма је велика прилика за Србију. Не смемо поново преспавати промену односа у свету.”