Izjava

Radulović u Temerinu: Skupština u kojoj će sedeti naprednjaci sa Čedom, Čankom i Šešeljem neće imati legitimitet

Izjava Saše Radulovića, narodnog poslanika i predsednika DJB, na tribini u Temerinu

Predsedništvo DJB je u petak, u Temerinu, u toploj atmosferi, razgovaralo sa brojnim meštanima i članovima opozicionih stranaka koje deluju u Temerinu. Kalkulacije sa datumom održavanja izbora i smanjivanjem cenzusa su gotovo svakodnevna politička tema. O tome, Saša Radulović, predsednik DJB kaže: ”Promena zakona koji se odnose na izbore, na samo dva meseca pre održavanja izbora, predstavlja grubu promenu političkih uslova pod kojima će se održavati izbori. Iza takvih poteza, sigurno ne stoji dobra namera. Ove promene služe režimu da u parlament ubaci stranke koje nemaju birače, ali su spremne na sve, kako bi nastavile postojanje na političkoj sceni. Vučiću je neophodan privid višestranačja, kako bi svojim gazdama u Nemačkoj, mogao da završava posao sa tobože legitimnom skupštinom. Skupština u kojoj će sedeti naprednjaci sa Čedom, Čankom i Šešeljem, neće imati legitimitet i moraće, vrlo brzo da budu raspisani novi izbori. Zato pokušavamo bojkotom da izvršimo pritisak na vlast, da nam omogući fer i poštene izbore. Bojkot nije cilj, nego sredstvo da do takvih izbora dođemo.”

Građani su priznali zbunjenost zbog podrške koju EU daje Vučiću i koja zagovara izlazak na izbore. Radulović je razjasnio te odnose i objasnio ih najdirektnijim kolonijalnim interesima, koji se kriju iza EU.

“Rezultati istraživanja pokazuju da će izlaznost biti ispod četrdeset posto, a to stvara veliku nervozu i režimu u Srbiji i režimu u EU. Vučić treba da nastavi sprovođenje nemačke agende na Balkanu. Prioriteti su iseljavanje naših ljudi u Nemačku i naseljavanje Srbije migrantima kako bi Srbija bila kolonija jeftine radne snage i naravno, priznavanje Kosova. Nelegitimna skupština ne može da donosi legitimne odluke i zato je cela kampanja da se pomogne Vučiću da sprovede izbore. Predstavnici EU nisu izneli ni jednu ozbiljnu kritiku na račun SNS-a, a pad Srbije na gotovo svim listama sloboda i kvaliteta života, nazivaju tek izostankom napretka. EU drži Vučića.

Međutim, EU je u velikoj krizi i EU parlament neće dočekati kraj mandata. Mediji u Srbiji lažu i potpuno su zatvoreni za opoziciju. Čak i oni opozicioni, koji se samo stilom razlikuju od režimskih, jer su okrenuti drugoj publici. Svi mediji pomažu EU da ostvari svoje ciljeve, jer imaju iste gazde, koji su bankarski globalisti i drže sve medije kako bi lakše postizali svoje ciljeve. Na opozicionim medijima se pojavljuje samo opozicija koja kaže da će izaći na izbore, drugih nema. Među njima su oni koji su ukrali mandate, oživeli u parlamentu neke organizacije koje nisu ni učestvovale na izborima i sada ih pozivaju kao predstavnike opozicije, samo zato što zagovaraju izlazak na izbore. Čak se i dešavanja unutar stranaka iskrivljeno prenose zbog izbora. Recimo, mnogo se više pojavljuje deo Demokratske stranke koji je za izlazak na izbore, iako su na glasanju unutar stranke bili u manjini.

Naše je da istrajemo u zahtevima i da ne odustanemo od bojkota. Ukoliko SzS, PSG i DJB budu bojkotovali izbore, uskoro možemo očekivati promene u Srbiji. U svetu se dešavaju tektonske promene, jačaju suverenisti širom sveta. Na talasu te borbe protiv globalizma je velika prilika za Srbiju. Ne smemo ponovo prespavati promenu odnosa u svetu.”

Dosta je bilo

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar