VIDEO

(Video) Poslednji poziv poslanicima: Ustav je crvena linija preko koje opozicija ne sme da pređe

Narodni poslanici #DJB uputili su danas poslednji poziv ostalim poslanicima da se uzmu u pamet, da dođu u Narodnu skupštinu i krenu da rade svoj posao na koji su se zakletvom obavezali – da štite ustavni poredak države Srbije.

Mi smo uputili taj poziv ne samo narodnim poslanicima i vlasti i opozicije, već i liderima opozicionih stranaka.

Ubrzo nakon protivustavnog proglašenja vanrednog stanja, postalo je jasno da vlast vanredno stanje zloupotrebljava za paušalno ukidanje ljudskih prava i slobode građanima Srbije. Zato smo opet pozvali poslanike 30. marta da hitno potpišu zahtev za sazivanje hitne sednice Narodne skupštine kako bismo državu vratili u ustavni okvir i kako bi sve odluke koje se donose tokom vanrednog stanja imale parlamentarnu kontrolu.

242 poslanika oćutalo je i ovaj poziv.

Danas nas predsednik SNS-a ponižava 60-časovnim policijskim časom, iživljava se nad građanima kao nijedna vlast u Evropi, zato DJB upućuje poslednji poziv svim narodnim poslanicima, ali i opozicionim liderima, da dignu svoj glas od laganog proklizavanja Srbije u diktaturu i da stanu u odbranu ustavnog poretka kako bi se Srbija vratila u ustavni okvir.

Nema prihvatljivog opravdanja za ćutanje na ukidanje ustavnog poretka u zemlji. Ćutanje je saučesništvo u izdaji države.

Dosta je bilo

Dosta je bilo

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Poziv kome? Ista klika koja ne glasa za lečenje dece i šta sve ne, ogrezla u kriminalu i korupciji znajući da ih štiti poslanički imunitet! Vas 8 “ludaka” protiv krda stoke! Ovako generalno ne ide, nađite rešenje ili odosmo na put bez povratka. Ako i vas osam poklekne….