Foto: Instagram.com/robertfkennedyjr
Преносимо

Роберт Ф. Кенеди Јуниор открива Бил Гејтсов диктаторски план вакцинисања – цитира Гејтсов уврнути “комплекс Месије”


*Са налога Роберта Ф. Кенеди Јуниора

Роберт Франсис Кенеди Јуниор је амерички адвокат за питања заштите животне околине, аутор и противник вакцинације. Кенеди је син Роберта Ф. Кенедија и нећак бившег америчког председника Џона Ф. Кенедија. Председник је управног одбора непрофитне групе за заштиту животне средине “Waterkeeper Alliance” чије је оснивање помогао 1999. године.

Са Инстаграм објаве # RobertFKennedyJr од 9. априла 2020. године:

Вакцине за Била Гејтса представљају филантропску стратегију која потпомаже његове многобројне послове везане за вакцине (укључујући и амбицију Мајкрософта да контролише пројекат глобалних вакциналних личних карата) и омогућава му диктаторску контролу на глобалном здравственом политиком – што је врхунац корпоративног неоимперијализма.

Гејтсова опсесија вакцинама изгледа да је подстакнута месијанским убеђењем да је он позван да спаси свет технологијом, као и његовом спремношћу да, попут Бога, експериментише животима мање важних људи.

Након што је обећао да ће збрисати полиомијелитис са 1,2 милијарде долара, Гејтс је преузео контролу над Националним саветодавним одбором у Индији (НСО) и прописао да свако дете пре 5. године живота мора да прими 50 вакцина против полиомијелитиса (док је број вакцина раније био 5). Лекари у Индији криве ову кампању Гејтса за катастрофалну епидемију полиомијелитиса узроковану вакцинама због које је између 2000. и 2017. године 496.000 деце остало парализовано. Године 2017. Влада Индије укинула је Гејтсов режим вакцинације и протерала Гејтса и његове пријатеље из НСО-а. Проценат парализа изазваних полиомијелитисом одмах је опао.

Исте године је и Светска здравствена организација невољно признала да је експлозија полиомијелитиса на глобалном нивоу доминантно последица вакцинисања, што значи – последица Гејтсовог програма вакцинације. Најужасније епидемије у Конгу, Авганистану и на Филипинима везане су за Гејтсове вакцине. До 2018. године, три четвртине свих случајева полиомијелитиса на свету биле су везане за Гејтсове вакцине.

Године 2014. Гејтсова фондација финансирала је тестове експерименталних ХПВ вакцина, које су развили GSK и Merck, на 23.000 девојчица у забаченим провинцијама Индије. Отприлике 1.2000 њих доживеле су тешке нежељене ефекте, укључујући аутоимуне поремећаје и поремећаје фертилитета. Седам је умрло. Истрага Владе Индије закључила је да су истраживачи које је Гејтс финансирао кршили етичке стандарде: вршили су притисак на рањиве сеоске девојчице да учествују у студији, злостављали су родитеље, фалсификовали су изјаве о пристанку и одбијали да пруже медицинску негу поврђеним девојчицама. Цео случај је тренутно на Врховном суду Индије.

Године 2010. Гејтсова фондација финансирала је студију експерименталне GSK вакцине против маларије која је убила 151 бебу у Африци и узроковала озбиљне и тешке ефекте као што су парализа, конвулзивни напади и фебрилне конвулзије код 1.048 деце од укупно 5.049 који су учествовали у студији.

Током Гејтсове кампање “MenAfriVa” у субсахарској Африци 2002. године, Гејтсови оперативци су на силу вакцинисали на хиљаде афричке деце против менингитиса. Између 50 и 500 деце је потом добило парализу. Јужноафричке новине су се жалиле: “Ми смо покусни кунићи за произвођаче лекова”. Бивши главни економисата Нелсона Менделе, професор Патрик Бонд, описао је Гејтсове филантропске праксе као “сурове” и “неморалне”.

Године 2010. Гејтс је обезбедио 10 милијарди долара Светској здравственој организацији, обећавајући да ће смањити светску популацију, делимично и путем вакцина. Месец дана касније, Гејтс је током предавања на Ted Talk-u рекао да нове вакцине “могу смањити популацију”. Удружење католичких доктора Кеније оптужила је СЗО 2014. године да хемијски стерилише милионе жена у Кенији уз помоћ своје лажне кампање вакцинације против “тетануса”. Независне лабораторије откриле су формулу за стерилитет у свакој тестираној вакцини. Након што је првобитно одбацила оптужбе, СЗО је на крају признала да већ деценијама развија вакцине за стерилитет. Сличне оптужбе долазе и из Танзаније, Никарагве, Мексика и Филипина.

Студија из 2017. године ( Morgensen et. al.) доказала је да популарна ДТП вакцина Светске здравствене организације убија више Африканаца него болест од које жели да их заштити. Вакцинисане девојке имале су 10 пута већу смртност од невакцинисане деце.
Гејтс и СЗО су одбили да повуку убилачку вакцину коју СЗО силом намеће милионима афричке деце сваке године.

Заговорници јавног здравља широм света оптужују Гејтса да је буквано киднаповао прогам СЗО који је раније био везан за пројекте који доказано утичу на нестанак заразних болести: чиста вода, хигијена, правилна исхрана и економски развој. Они тврде да је Гејтс преусмерио ресурсе организације како би задовољио лични фетиш – да добро здравље долази искључиво кроз иглу.

Поред тога што своју филантропију користи како би контролисао СЗО, UNICEF, GAVI и PATH , Гејтс финансира и приватне фармацеутске компаније које производе вакцине, као и огромну мрежу лобија фармацеутске инустрије који шире обмањујућу пропаганду, производе лажне студије, спроводе надзор и психолошки рат против опреза у одосу на вакцину, користећи Гејстову моћ и новац да ућуткају протесте и натерају људе на сарадњу.

Приликом недавног појављивања на програму Pharmedije, Гејтс је деловао просто раздрагано што му криза настала због корона вируса омогућава прилику да своје програме вакцина за трећи свет на силу наметне и америчкој деци.

Извор: FRN


Прочитајте још и:

Бил Гејтс и коронавирус

Наш лекар из Стокхолма: Србија да се угледа на Шведску, а не на Кину

Др Мирослав Радман отворено говори о циркузантима на власти, лажним научницима, индустрији глупости и о вирусу који уопште није проблем

Др Лидија Гајски: Корона хистерија је превара! Лажирају ли се бројке и манипулише ли се подацима?

Угледни професор Валерије Врчек ексклузивно: Како су нас лагали, борба против коронавируса опаснија је од саме болести

Доста је било

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар