Foto: Instagram.com/robertfkennedyjr
Prenosimo

Robert F. Kenedi Junior otkriva Bil Gejtsov diktatorski plan vakcinisanja – citira Gejtsov uvrnuti “kompleks Mesije”


*Sa naloga Roberta F. Kenedi Juniora

Robert Fransis Kenedi Junior je američki advokat za pitanja zaštite životne okoline, autor i protivnik vakcinacije. Kenedi je sin Roberta F. Kenedija i nećak bivšeg američkog predsednika Džona F. Kenedija. Predsednik je upravnog odbora neprofitne grupe za zaštitu životne sredine “Waterkeeper Alliance” čije je osnivanje pomogao 1999. godine.

Sa Instagram objave # RobertFKennedyJr od 9. aprila 2020. godine:

Vakcine za Bila Gejtsa predstavljaju filantropsku strategiju koja potpomaže njegove mnogobrojne poslove vezane za vakcine (uključujući i ambiciju Majkrosofta da kontroliše projekat globalnih vakcinalnih ličnih karata) i omogućava mu diktatorsku kontrolu na globalnom zdravstvenom politikom – što je vrhunac korporativnog neoimperijalizma.

Gejtsova opsesija vakcinama izgleda da je podstaknuta mesijanskim ubeđenjem da je on pozvan da spasi svet tehnologijom, kao i njegovom spremnošću da, poput Boga, eksperimentiše životima manje važnih ljudi.

Nakon što je obećao da će zbrisati poliomijelitis sa 1,2 milijarde dolara, Gejts je preuzeo kontrolu nad Nacionalnim savetodavnim odborom u Indiji (NSO) i propisao da svako dete pre 5. godine života mora da primi 50 vakcina protiv poliomijelitisa (dok je broj vakcina ranije bio 5). Lekari u Indiji krive ovu kampanju Gejtsa za katastrofalnu epidemiju poliomijelitisa uzrokovanu vakcinama zbog koje je između 2000. i 2017. godine 496.000 dece ostalo paralizovano. Godine 2017. Vlada Indije ukinula je Gejtsov režim vakcinacije i proterala Gejtsa i njegove prijatelje iz NSO-a. Procenat paraliza izazvanih poliomijelitisom odmah je opao.

Iste godine je i Svetska zdravstvena organizacija nevoljno priznala da je eksplozija poliomijelitisa na globalnom nivou dominantno posledica vakcinisanja, što znači – posledica Gejtsovog programa vakcinacije. Najužasnije epidemije u Kongu, Avganistanu i na Filipinima vezane su za Gejtsove vakcine. Do 2018. godine, tri četvrtine svih slučajeva poliomijelitisa na svetu bile su vezane za Gejtsove vakcine.

Godine 2014. Gejtsova fondacija finansirala je testove eksperimentalnih HPV vakcina, koje su razvili GSK i Merck, na 23.000 devojčica u zabačenim provincijama Indije. Otprilike 1.2000 njih doživele su teške neželjene efekte, uključujući autoimune poremećaje i poremećaje fertiliteta. Sedam je umrlo. Istraga Vlade Indije zaključila je da su istraživači koje je Gejts finansirao kršili etičke standarde: vršili su pritisak na ranjive seoske devojčice da učestvuju u studiji, zlostavljali su roditelje, falsifikovali su izjave o pristanku i odbijali da pruže medicinsku negu povrđenim devojčicama. Ceo slučaj je trenutno na Vrhovnom sudu Indije.

Godine 2010. Gejtsova fondacija finansirala je studiju eksperimentalne GSK vakcine protiv malarije koja je ubila 151 bebu u Africi i uzrokovala ozbiljne i teške efekte kao što su paraliza, konvulzivni napadi i febrilne konvulzije kod 1.048 dece od ukupno 5.049 koji su učestvovali u studiji.

Tokom Gejtsove kampanje “MenAfriVa” u subsaharskoj Africi 2002. godine, Gejtsovi operativci su na silu vakcinisali na hiljade afričke dece protiv meningitisa. Između 50 i 500 dece je potom dobilo paralizu. Južnoafričke novine su se žalile: “Mi smo pokusni kunići za proizvođače lekova”. Bivši glavni ekonomisata Nelsona Mendele, profesor Patrik Bond, opisao je Gejtsove filantropske prakse kao “surove” i “nemoralne”.

Godine 2010. Gejts je obezbedio 10 milijardi dolara Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, obećavajući da će smanjiti svetsku populaciju, delimično i putem vakcina. Mesec dana kasnije, Gejts je tokom predavanja na Ted Talk-u rekao da nove vakcine “mogu smanjiti populaciju”. Udruženje katoličkih doktora Kenije optužila je SZO 2014. godine da hemijski steriliše milione žena u Keniji uz pomoć svoje lažne kampanje vakcinacije protiv “tetanusa”. Nezavisne laboratorije otkrile su formulu za sterilitet u svakoj testiranoj vakcini. Nakon što je prvobitno odbacila optužbe, SZO je na kraju priznala da već decenijama razvija vakcine za sterilitet. Slične optužbe dolaze i iz Tanzanije, Nikaragve, Meksika i Filipina.

Studija iz 2017. godine ( Morgensen et. al.) dokazala je da popularna DTP vakcina Svetske zdravstvene organizacije ubija više Afrikanaca nego bolest od koje želi da ih zaštiti. Vakcinisane devojke imale su 10 puta veću smrtnost od nevakcinisane dece.
Gejts i SZO su odbili da povuku ubilačku vakcinu koju SZO silom nameće milionima afričke dece svake godine.

Zagovornici javnog zdravlja širom sveta optužuju Gejtsa da je bukvano kidnapovao progam SZO koji je ranije bio vezan za projekte koji dokazano utiču na nestanak zaraznih bolesti: čista voda, higijena, pravilna ishrana i ekonomski razvoj. Oni tvrde da je Gejts preusmerio resurse organizacije kako bi zadovoljio lični fetiš – da dobro zdravlje dolazi isključivo kroz iglu.

Pored toga što svoju filantropiju koristi kako bi kontrolisao SZO, UNICEF, GAVI i PATH , Gejts finansira i privatne farmaceutske kompanije koje proizvode vakcine, kao i ogromnu mrežu lobija farmaceutske inustrije koji šire obmanjujuću propagandu, proizvode lažne studije, sprovode nadzor i psihološki rat protiv opreza u odosu na vakcinu, koristeći Gejstovu moć i novac da ućutkaju proteste i nateraju ljude na saradnju.

Prilikom nedavnog pojavljivanja na programu Pharmedije, Gejts je delovao prosto razdragano što mu kriza nastala zbog korona virusa omogućava priliku da svoje programe vakcina za treći svet na silu nametne i američkoj deci.

Izvor: FRN


Pročitajte još i:

Bil Gejts i koronavirus

Naš lekar iz Stokholma: Srbija da se ugleda na Švedsku, a ne na Kinu

Dr Miroslav Radman otvoreno govori o cirkuzantima na vlasti, lažnim naučnicima, industriji gluposti i o virusu koji uopšte nije problem

Dr Lidija Gajski: Korona histerija je prevara! Lažiraju li se brojke i manipuliše li se podacima?

Ugledni profesor Valerije Vrček ekskluzivno: Kako su nas lagali, borba protiv koronavirusa opasnija je od same bolesti

Dosta je bilo

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar