Преносимо

Српска дијаспора захтева суђење Вучићу после укидања ванредног стања

„Направио сам само једну грешку, пустио сам дијаспору у земљу! Да је нисам направио имали бисмо четири пута мање проблема.“ – Председник Србије Александар Вучић, 26.03.2020

„Вучићу, народни изроде, неспособњаковићу, шепртљо, патетичару, бубалицо са великим мозгом у малом мозгу, патолошки лажове и велеиздајниче, после укидања ванредног стања судиће ти Глобална Србија – симбиоза матице и дијаспоре“ – Др Миодраг Кулић, теоријски физичар, Немачка, 26.03.2020.

Овај одговор „Великом Вођи“ написан је у уверењу, да би га са задовољством потписала велика већина људи у српској дијаспори, а такође и у матици. Аутор овог текста је шокиран овом бесрамном Вучићевом изјавом у којој је српску дијаспору, од чијих девизних уплата и донација живи четвртина Србије последњих 35 година, прогласио за велику грешку!

Изненађен сам великим одзивом читалаца Корена на претходни текст „ Вучићу срам те било – покренуо си лов на дијаспору!“ , у којем се раскринкава Вучићев велеиздајнички план, да у случају неуспешне одбране од епидемије вируса корона сав терет свали на српску дијаспору као главног узрочника катастрофе. Наиме, он и његови медијски чауши – Вучићевић (уредник Информера), Марић (уредник Хепија), Сарапа (новинар Пинка), Миловановић (Српски телеграф) и низ других – већ данима без икаквог повода бескрупулозно и обесно оптужују српску дијаспору, да је она наводно масовно унела вирус корона у Србију – са 6000 заражених људи! Али, срамно прећуткују да су Вучићеви пријатељи Коказа и други функционери фудбалског савеза Србије, донели вирус из Милана и данима се шетали по Београду, без да су били у карантину, и тако заразили хиљаде људи.

Српска дијаспора је прозрела Вучићеве намере да своју кривицу пребаци на њу и одлучила да више неће ћутати и да неће бити крава музара актуелне велеиздајничке власти. У овом тексту српска дијаспора тражи од судских органа у Србији да се после укидања ванредног стања: А. суди Вучићу за подстицање подела и социјалних тензија између матице и дијаспоре и зато што не дозвољава улазак грађана Србије у своју земљу; Б. да се после укидања ванредног стања суди Вучичевим медијским чаушима и лекарима за обмањивње јавности и довођења у опасност и тешке заблуде; Ц. суди Вучићу, јер већ дуже време активно ради на признавању Косова као независне државе; Д. суди Вучићу, зато што интензивно ради, у сарадњи са старим и младим Сорошем, на усељавању око милион имиграната у Србију до 2028 године. У даљем тексту су дата образложења за ове наше захтеве. Докази за наше тврдње дати су у самом тексту а други се лако могу наћи на Интернету и YоуТубе.

А. После укидања ванредног стања судити Вучићу због подстицања раздора међу матицом и дијаспором

Српска дијаспора захтева:

– Да се после укидања ванредног стања суди Александру Вучићу и његовом корумпираном режиму, јер противуставно онемогућавају десетине хиљада српских држављана да се ових дана врате у своју земљу. Ови јадни људи – који трбухом за крухом, са женама и децом, тумарају по ЕУ без икакве социјалне и здравствене заштите – тренутно живе у пограничним земљама у животињским и крајње нецивилизациским условима.

– Да се после укидања ванредног стања суди Вучићу („Великом Вођи“), због јавног узнемиравања, хушкања и подстицања на сукобе грађана у отаџбини и дијаспори, оптужујући дијаспору да је унела вирус корона масовно у Србију. Вучић све то ради са предумишљајем, пре свега да би прикрио сопствене велике грешке почињене у борби против епидемије а које су управо и довеле до ширења вируса корона у Србији. Наиме, по извештају Института за јавно здравље Србије Др Милан Јовановић Батут (погледајте овај видео) први случај вируса короне у Србији је констатован 01.03.2020. а следећи 03.03. Упркос том сазнању Вучић је 04.03. заказао изборе у Србији а да претходно није обавестио народ о појави тог вируса у Србији. Пар дана касније Вучић је учинио још тежи прекршај јер су, упркос појави вируса корона, он и његова СНС странка 05.03. организовали сакупиљање преко 50 000 потписа за СНС кандидатуру, и то у затвореном простору. Тиме је Вучић свесно и тешко угрозио здравље великог броја људи у Србији, а највероватније да је тиме проузроковао највећу масовну инфекцију становништва у Србији. Тек када је завршено ово морбидно предизборно жртвовање сопственог народа, Вучићев режим је саопштио лажан податак, да је први случај вируса корона регистрован у Србији тек 06.03.! Међутим, чак и после тога Вучићев режим и даље помаже ширењу вируса у Србији, тако што допушта опозиционим партијама да још бар недељу дана сакупљају потписе и то на масовним скуповима од неколико десетина хиљада људи. Тек када се завршила та политичка ујдурма, Вучић је брже-боље прогласио ванредно стање а потом, без икаквог доказа, брже-боље оптужио српску дијаспору, да је масовно унела вирус корона у Србију.

Својом пасивношћу и неодлучношћу на почетку ове епидемије, Вучић је изложио Србију великим епидемијским ризицима. Колике су димензије овог Вучићевог злочина говоре стручне процене о могућим застрашујућим последицама епидемије по народ у Србији. Наиме, пре четири дана у Србији је било око 200 заражених људи (са смртносћу 1%) а последња четири дана већ се назиру знаци, да број оболелих почиње да расте геометријском прогресијом са средњим коефицијентом између 1,5 и 1,7 – што значи, да ако претходни дан оболи нпр. 25 људи следећи дан ће их оболети још 34 или 43, итд. Ако би се тај тренд наставио следећих 14 дана, број заражених би могао бити између 12 000 и 60 000 људи а број умрлих између 120 и 600 – ако би смртност остала на 1% – или између 240 и 1200 за смртност од 2%. Ако би којим случајем овај коефицијент порастао на катастрофичних 1,8% та епидемија би се могла слободно назвати Вучићев геноцид, јер би заражених било преко 134 000 а мртвих људи 1350-2700!

Оно што у овој ситуацији јако онеспокојава грађане и подрива поверење у спосбност Вучића да руководи кризом је чињеница, да су и овог пута у „кризном штабу“ за борбу против епидемије вируса исти они неспособни људи – као што су Вучић, Мали министар, градоначелник Обреновца Чучковић – који су катасрофално лоше руководили главним кризним штабом приликом поплаве Обреновца 2014 године. Ови неспособњаковићи за питања евакуације грађана издали су тада морбидну наредбу – уствари смртну пресуду, да становништво Обреновца мора да остане(!) у својим кућама и да не излази из њих! И то донасе уредбу када је вода већ почела драматично да потапа град! Само захваљујући храбрости и способности руских спасилаца, наше војске и народном инстикту за самоодржање и самоорганизовање, спашено је око 50 000 Обреновчана!

Срећом у несрећи, реалну наду за спас Србије од биолошке и економске катаклизме даје нам велика и моћна Кина, традиционални српски пријатељ. Увидевши да је Србија пред епидемијском катастрофом, због лошег домаћег кризног менаџмента на челу са унезвереним и усплахираним Вучићем, Кина је брзином светлости помогла Србији огромним донацијама и медицинским знањем – врхунски лекари, најсавременији лекови, велика количина респиратора, маски, рукавица и друга опрема. Кина је одлучила да притекне у помоћ Србији због српског народа – колевке најславнијег глумца у Кини, Бате Живојиновића – а не због Вучића. По нашим сазнањима Кинези су били шокирани чињеницом, да је дезоријентисани Вучић, само три недеље пре свог ТВ плакања и мољакања, исмевао борбу других земаља – међу њима и Кине(!), против вируса корона и фатално потценио опасност од њега. Кинески политичари, прави мудраци, за разлику од српског шалабајзера и интелектуалног фићфирића Вучића, били су свесни да Вучић опасно угрожава Србију и да је народу потребна хитна помоћ. Били су ужаснути чињеницом, да је Вучић слагао народ не трепнувши, тврдећи да је Србија спремна за епидемију и да има 1008 респиратора! А, реално је било мање од 200(!) слободних респиратора за нове пацијенте! Ваљда ће и Вучићевим гласачима – животно и интелектуално исцрпљеним пензионерима – једног дана бити јасно, да је „Велики Водја“ патолошки лажов и да са својим страховима уопште не улива поверење.

Б. После укидања ванредног стања судити Вучићевим медијима за ширење лажи о дијаспори

Српска дијаспора такође захтева:

– Да се после укидања ванредног стања суди горе поменутиим новинарима – Марићу, Вучићевићу, Сарапи, Миловановићу и другим јавниим лицима – због јавног подстицања, у/на својим медијима, грађана Србије на сукоб са српском дијаспором.

– Да се после укидања ванредног стања суди горе споменутим новинарима и другим јавниим лицима, због јавног ширења у својим медијима масивних лажи и изазивања масовне панике у Србији. Они су тенденциозно и без икаквог доказа (којих не може ни бити, јер нису рађени тестови на вирус!), да је 6000 људи из дијаспоре ушло у земљу са вирусом корона.

– Да се после укидања ванредног стања суди Др Бранимиру Несторовићу због јавног, свесног и неодговорног ширења погрешних информација о наводној безопасности вируса корона, тврдећи, као званични „експерт“ власти, да је то најсмешнији вирус у историји човечанства. Притом је подстицао жене из Србије да иду у шопинг у Милано у Италију, иначе најзареженији регион у свету. Тиме је не само довео у тешку заблуду милионе грађана Србије, већ и у непосредну животну опасност

У вези ових горњих захтева за суђење, потребне су нека појашњења. Прво, у цивилизованим државама су за почињена велеиздајничка дела и за багателисање опасности прописане најстроже казне – што је данашњи еквивалент некадашњој смртној казни. У данашњој напредној Кини – која спасава ЕУ и Србију од вирусне епидемије и неодговорности њихових председника, Вучић и његови медијски чауши би сигурно већ били стрељани, или обешени, због горе наведених злодела. Друго, лицемерна и однарођена Вучићева власт за далеко безначајнија дела трпа у затворе и малтретира незаштићене грађане – и то животне очајнике и губитнике његове компрадорске економске политике – који у животном безнађу „вређају“ „Великог Вођу“ на друштвеним мрежама, које су иначе малог информативног домета. Треће, поставља се судбоносно питање, зар је српски народ толико запао у апатију, очај и безнађе, да није у стању да се супростави овој, по Србију, разорној, понижавајућој и економски погубној политици „Великог Вође“, у којој се дела велеиздаје потпуно (и са осмехом!) игноришу а багателни прекршаји сурово и експресно кажњавају? Четврто, Вучић и његов режим и медији су устали у одбрану грешног др Несторовића, тврдећи да је срамно нападати га, јер је он доказани врсни пулмолг, који је излечио много људи и деце. Можда је то тачно, али тада би на исти начин могли бранити и оправдавати злодела злогласног нацистичког доктора Менгелеа, из логора Аушвиц, који је вршио нехумане и монструозне опите на живим заробљеницима. Јер, служећи се Вучићевом логиком и Менгеле је био одличан лекар и научник, уз то двоструки доктор наука – медицине и антропологије – излечивши велики број Немаца, те би његова добра дела требало да компензују његова злодела! Ова перверзна Вучићева логика је крајње нехумана и неморална. Што се тиче научних резултата др Несторовића, које Вучић и власти (неаргументовано) хвале до неба, они су крајње скромни! Јер, по подацима данас најпознатијх база научних података (нпр. Wеб оф Сциенце) научни резултати др Несторовића су толико скромни, да би били недовољни да „велики српски професор“ постане асистент-почетник на неком иностраном факултету нижег ранга. Пето, уколико српске правне институције не буду судили велеиздајнику Вучићу и горе наведеним хушкачима, који харангирају против дијаспоре, тада ће српска дијаспора – после завршетка епидемије вируса корона и здравственог опоравка у Србији – свакао тужити наведене особе за горе наведена велеиздајничка злодела и то свим релевантним спрпским и међународним правним институцијама.

Ц. После укидања ванредног стања судити Вучићу за велеиздају Косова и Метохије

Српска дијаспора захтева:

– Да се суди Вучићу због велеиздаје, јер је још од 2012. радио- мимо устава и сагласности народа – на потписивању договора са албанским властима о разграничењу Србије са Косовом и о давању Косову чланство у УН. Срамни Бриселски споразум, по коме су Срби на КиМ испоручени и правно и физички косовским властима, је само увод у Вучићеву велеиздају. Притом, он све време покушава да „скува српску жабу“, тако што, уз помоћ својих медијских чауша, шири лажи и дефетизам у народу о брзој биолошкој и економској пропасти Србије – о томе постоји безброј доказа на Интернету и YоуТубе. Питање признања Косова се интензивно и скривено од јавности кува у кухињи Гренел-Тачи-Вучић и то у ово време епидемије. Ради се ужурбано на разради договора Тачи-Вучић о противуставном разграничењу Косова и Србије, где би Косово добило све (и још више!) а Србија „само метар њеног села“. Вучић се деловањем на признању Косова вишеструко огрешио о српски устав и заслужује најтежу казну. Због његових злодела би требало поново увести смртну казну, можда чак и вишеструку. Нема сумње да ће Вучић покушати да искористи општи социјални и економски метеж после епидемије када ће тријумфално објавити победу над(!) вирусом и опозицијом, да „испод народног радара“ некако спроведе ову велеиздају. Српска дијаспора је узела Вучића у визир и убудуће ће будно пратити сваки корак Вучићеве велеиздаје, користећи притом своје изворе информација на Истоку и Западу и благовремено извештавати српску јавност о томе.

– Да се суди Вучићу због узурпације власти у Србији, јер је потпуно преузео прерогативе готово свих државних органа и Председника владе. Уз помоћ својих медија он обмањује своје гласаче, да то тако мора бити, јер је „Велики Вођа“ ингениозан и надприродно способан, ефикасан и никад не спава – осим кад спава. Нажалост, народ који трпи оваквог „Великог Вођу“ је допустио да буде еквивалент дворској луди.

– Да се суди Вучићу због извршеног пуча 15.03.2020. када је противуставно суспендовао Скупштину Србије. Сада државом управљају „морални корифеји“ – Вучић, Брнабић, Гојковић, Мали и Стефановић (али не она људина из Крушика). Понекад им припомогне министар Ђорђевић стручњак за гениталије – пардон удове. Као што је прошлост показала ови људи су спремни и на највеће злоупотребе, као например обрачун са опозицијом (оном стварном) и неподобним појединцима. Да ли ми то сањамо? Не, ово је јава-пакао!

Д. После укидања ванредног стања судити Вучићу за план насељавања Србије са милион имиграната до 2028.

Српска дијаспора захтева:

– Да се после укидања ванредног стања суди Вучићу, јер без одобрења народа и Скупштине, већ дуже време води преговоре са старим и младим Сорошем, да Србију насели имигрантима – муслиманима, и да то буде демографска компензација за исељене грађане Србије. Ево какву перверзну и морбидну људску трансакцију предлаже Вучић Србији. Он каже: “Што се тиче мигрантског кретања у 2028. до 2030., имаћемо нулти миграцијски салдо, имаћемо једнак број емиграната (оних који су напустили Србију) и имиграната (оних који су се доселили у Србију). Након 2030. имаћемо више имиграната него емиграната из Србије! “ – видети овај текст.

Ова Сорош-Вучић етичка генетика и комбинаторика је перфидан начин да се квалитетна српску радна снага пресели у Немачку а слабо едуковани имигранти потпуно населе Србију! Они хоће да етнички прекомпонују српски етнички простор и ствре будући, назовимо га, Србистан. Постоје индиције да се управо ових дана дешавају злокобни догађаји, да се под окриљем ванредног стања врши досељавање имиграната у Србију и њихово размештање по Србији. Србијо, држи стално отворене очи, да се не би десило да те патолошки лажов Вучић превари и да у трену останеш без државе, територије и народа!

Вучић расипа с муком зарађени новац српске дијаспоре

Аутора текста веома охрабрује чињеница, да је велики број читалаца и оних који су се јављали преко других медија – како из отаџбине тако и из дијаспоре – препознао ову морбидну и велеиздајничку подвалу „Великог Водје“, да завади отаџбину (матицу) и дијаспору, зарад оправдања свој политичких грешака али и из политичког користољубља. Притом су неки читаоци и сами предлагали горе наведене захтеве за суђење Вучићу и његовом режим за почињена злодела.

Као што је аутор објаснио у предходном тексту, део српске дијаспоре који се овог месеца вратио у Србију – док се другом делу још увек онемогућава повратак у Србију – у великој већини чини полу-легална дијаспора. То су наши људи на краткотрајном раду на Западу и у ЕУ, тј. они са краткорочним радним уговорима или они који раде 3 месеца на „црно“. Сви ти људи су легални грађани Србије и сада су остали без посла (по уговору или без уговора) и немају никавих прихода нити социјалну и здравствену заштиту. Наша држава је по свим европским нормама и нашем уставу обавезна да их прими у Србију.

У претходном тексту је наведено да последњих неколико година легална и полу-легална дијаспора заједно уносе у Србију око 6 милијарди евра годишње а у БДП упумпавају бар око 4 милијарди евра, што је око 17 % (!) од реалног (а не Вучићевог фиктивног) годишњег БДП Србије – више о томе видети. Морбидно је а и велика је неправда називати ову несрећну полу-легалну дијаспору преварантима, оптужујући да ти људи желе да се окористе и искористе социјални и здравствени систем Србије. А они на те бенефиције имају законско право. Осим тога ова вредна полу-легална дијаспора уноси сваке године у Србију бар 15% (око милијарду евра) од оних 6 милијарди – које целокупна дијаспора уноси у Србију! Да подвучем још једном – да није српске дијаспоре Србија би одавно била банкрот а пензионери би примали пензије од десетак евра! Значи, Србија и Вучићев режим преживљавају захваљујући и овим, сада убогим и на патњу осуђеним људима, против којих „Велики Водја“ и његови чауши харангирају и оптужују их за све данашње проблеме у Србији. Њиховим тешко зарађеним новцем Вучићев режим исплаћује пензије али се и годинама разбацује правећи ником потребне јарболе и фонтане, попут оне на тргу Славија у Београду од 3-4 милиона евра – слика 1. Од новца српске дијаспоре Вучић даје, шаком и капом, субвенције страним инвеститорима, понекима чак 120 000 евра по раднику, нпр. за фабрику чоколаде „Бамби Банат“ у Вршцу. А притом није градио и реновирао важне болнице, које су у очајном стању, као што је случај са Инфективном клиником у Београду – слика 2., која је центар за борбу против епидемије.

Дијаспора и матица чине симбиозу звану Глобална Србија

Нека неко пренесе Вучићу, да би требало да га буде срамота и то вишеструко, јер је изјавио да му је српска дијаспора велика грешка, јер јој је пре три недеље допустио да се врати у њену Србију! Срам било и оне који су бирали „Великог Вођу“ и дали му кључ од Србије, да би се он сада бахатио кога ће да пусти у Србију а кога не. Надам се да ће се његови бирачи пренути пре него што их „Велики Вођа“ – ментална и физичка руина – свали у провалију из које нема повратка у живот.

Ево, казујем им неке истине који они не знају а неки и неће да знају. Србија је велики див у малој Вучићевој затвореној боци, која слабије дихтује те се млади некако извуку из ње и побегну из Србије главом без обзира а у њој остају углавном уморни и истрошени пензионери. А, ови чемерни и истрошени људи не могу да докуче да је њихов„Велики Вођа“ много гори и опаснији човек од Домановићевог Вође, који је био само слеп али је бар личио на мудраца. А, „Велики Вођа“ у српској боци је смешно-слеп, јер “не види када носи наочаре“ а мера његове интелигенције је бројно равна вероватноћи „да сваких 10 секунди у Америци погине један перач прозора“ – како „Велики Водја“ викну једном патетично из боце. То што му је спољни хабитус непријатан – између трулог парадајза и полуољуштеног кромпира – је небитна ствар ако би моралне особине биле у реду. Али, то није случај са „Великим Вођом“, јер је он велики патолошки лажов, који обмањује и поткрада своје главне бираче – застрашене и животно уморне пензионере, тако што им у један џеп ставља једнократно 5 евра а из другог им вишекратно узима сваки пут по 15 свра.

Срећом, онај Председник Србије, који за српску дијаспору каже да је његова велика грешка нема више политичку будућност и може већ сутра да пакује ствари из „офиса“. Председник, који каже за српску дијаспору – која му сваке године пуни БДП и буџет са око 17% – да му је велика грешка, сам себе је ставио на политички респиратор, без икаквих шанси да преживи вирус бахатости који носи. Јер, без те велике грешке и са „Великим Вођом“ на челу државе, наш народ би живео углавном на попари и у ритама. Та бивша бубалица на правном факултету без стварне струке, знања и заната, са ефикасношћу студирања од само 63% (зар је то најбољи студент?), требало би да схвати, да српска дијаспора данас броји преко 4 милиона људи и да се захваљујући „Великом Вођи“ сваке године увећава (а матица коју он „води“ се смањује) и да ће када добије стварно право гласа сурово и до последњег атома и молекула збрисати „Великог Вођу“ са власти.

Порука нашој браћи и сестрама у отаџбини је та – да ако желе да стварно, а не фиктивно, они и њихова деца боље живе, тада морају да се после укидања ванредног стања под хитно ослободе Вучићевог режима. Понављам Вам – под хитно! Верујте ми браћо и сестре тај режим изгледа грозно када се гледа изван Србије. Он је скуп корумпираних људи, политичких и финансијских криминалаца, политичких лажова, плагијатора и људи са лажним дипломама и докторатима, неспособних и неталентованих људи. Вучићева Србија је једна социјано накарадна земља са милионима људи у социјалној и економској беди, са погрешним економским системом – питајте о томе своје врхунске економисте или их гледајте на Интернету – склепана да служи екомским колонизаторима (пре свега Немачкој).

Нема ниједне земље у свету, у којој су политичари толико корумпирани и сецикесе и који обмањују народ лажима о успешној економији, у којој једном министру (Вулину) тетка „позајмљује“ 200 000 долара да купи стан и да он притом 20 пута „путује“ у Канаду да би тај новац пренео. Не постоје такве тетке нигде у свету! Не постоји таква државе у свету у којој је Мали министар научни плагијатор и којем школарину за децу, у висини од 60 000 евра годишње, плаћају пријатељи из иностранства. Нема ни такве државе, где у управном одбору неке важне компаније седи тотално нестручна и струковно неписмена особа, попут Данице Драшковић у НИС-у, која нема појма о нафтној проблематици. А, притом прима 7000 евра месечно, што је 10 плата једног младог лекара! Нема земље у свету где отац министра полиције (Стефановић) купује оружје од државне фирме по знатно нижој цени а продаје га по далекој већој – случај Крушик, а да преседник државе каже „Па, шта?!“. Свака земља у свету би пропала, да има тако висок ниво корупције. Али, тотални банкрот се још није десио у Србији, јер српска дијаспора – како је Вучић зове велика грешка – упумпава у српску економију 6 милијарди евра годишње и тако спашава земљу од сталног банкрота.

Када после укидања ванредног стања народ збаци однарођени Вучићев режим – који у свим аспектима живота сатире и народ и државу, а којег хвале једино колонизатори попут ММФ и Немачке – и када на власт дођу стручни и политички некомпромитовани људи (а има их много и у Србији и дијаспори), који ће променити социјални и пропали економски систем, тада ће цео народ – пуштен из Вучићеве смртоносне боце – моћи да започне стварање Глобалне Србије, једне духовне и економске симбиозе матице и дијаспоре.

Народе наш у отаџбини, твоја верна дијаспора ти поручује – имај поверења у себе и своју моћ, после укидања ванредног стања устани већ једном и збаци тиранина Вучића и његов режим, јер све што Вам он прича о успешној економији је колосална лаж. Запитајте се да ли је „велики економски успех“ када је медијална плата 370 евра а потрошачка корпа 450! Српски народе, браћо и сестре, нема Вам друге, морате, после укидања ванредног стања, збацити режим – да би и Ви и потомци преживели. Игноришите ову власт и супроставите јој се на Гандијевски начин! Српска дијаспора је уз Вас и помагаће Вам и даље. Како српски књижевник Видојковић поручује – носите маске и повезе против вируса короне, али немојте да ћутите пред паразитом Вућићем.

За Глобалну Србију! Видимо се пред Скупштином. Довиђења у Призрену!

Извор: Корени.рс

Др Миодраг Кулић рођен је у Београду где је завршио Трећу гимназију и студије физике на Београдском универзитету (БУ), Природно-математички факултет (ПМФ), Одсек физика.
Бави се теоријском физиком кондензованог стања: магнетизам, суперпроводност, ултрахладни атомски гасови, магнетни колоиди. Радио на научним пројектима као истраживач, или као професор по по позиву, на низу иностраних института – ЕТХ Цирих, МПИ-Штутгарт, МПИ-Дрезден, БНЛ-УСА, Маx Борн-Берлин и на Универзитетима – Берлин, Регензбург, Бајројт, Аугзбург, Франкфурт, Штутгарт, Бордо-Француска. 2001. добитник награде југословенских физичара, који раде у земљи и иностранству, „Проф. Др. Марко Јарић“ за 2000 годину, за допринос физици магнетних и високотемпературних суперпроводника. У интернационалним часописима је објавио око 100 научних радова, бројно цитирани. Комплетна биографија.

Прочитајте још и:

Вучићу, срам те било – покренуо си лов на српску дијаспору!

Проф. др Јован Антовић: Не постоји ниједан разлог да народ буде у мега маркетима, а да не буде на Светој литургији

Др Мирослав Радман отворено говори о циркузантима на власти, лажним научницима, индустрији глупости и о вирусу који уопште није проблем

Сјајне вести из Бона: Вирус не остаје у ваздуху, на хлебу, воћу, поврћу…

Др Лидија Гајски: Корона хистерија је превара! Лажирају ли се бројке и манипулише ли се подацима?

Угледни професор Валерије Врчек ексклузивно: Како су нас лагали, борба против коронавируса опаснија је од саме болести

Саша Радуловић за НИН: Права опасност је диктатура

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • Црвени су убијали српске интелектуалце, домаћине, село…..За њих су чак и београдски гимназијалци били интелектуална претња па су са њима попуњавали Сремски фронт а Руси у Бечу? Све под слоганом “убићемо Бога у вама”, класична гола сеча кнежева и народа. Што Уставом 74 нису цепали Хрватску по етничким границама? Ниче нова квази елита, “деликвенти”, већи четници од Драже и као негација њима “европејци” који мрзе све српско. Жутица и жути су напали јетру Србије, централну лабораторију. Иза њих иду црни да помраче мозак, да убеде људе како онај који је приносио гајбе пива војводи без крштенице може решити Косово уз посредство ЕУ по принципу -наше за наше, да велича Мурата, да застрашује, завађа, заобилази истину, расели, разводни. Комунистичка пракса излива жучи према дијаспори се наставља. А када му склизне маска са лица, ту је Балканска криминална братија да му је намести.