Istočna Srbija

Potpisom sprečavaš da ti vlast ukrade glas

Opis fotografije nije dostupan.

Dosta je bilo poziva građane Zaječara da potpisom podrške zaštite svoju izbornu volju na lokalnim izborima zakazanim za 28.mart. Da biste to učinili poštovani sugrađani, ne morate da podržavate DJB , samo je potrebno da želite poštene izbore. Potpisi podrške potrebni su nam da obezbedimo prisustvo opozicionih kontrolora na biračkim mestima i sprečimo krađu glasova .

Ako ne želite da vaši glasovi završe kao glasovi za SNS i Boška Ničića , ako je vaša odluka da ne glasate i ne želite da to neko učini za vas, dajte nam potpis , pomozite nam da obezbedimo kontrolore opozicije pored biračkih spiskova i onemogućimo vlast da pokrade izbore.

DJB je dokazao i pokazao kako vlast krade i kako prekraja izbornu volju građana. DJB vam govori da se krađa može sprečiti ukoliko na biračkim mestima postoje obučeni i odgovorni kontrolori koji će reagovati na svaku nepravilnost. Ako nema opozicionih kontrolora , Bošku Ničiću i njegovim grupama građana ostavljen je slobodan prostor za krađu koji će oni moći da pretvore u još četiri godine vlasti.

Potpis podrške za opozicione kontrolore možete dati u našoj kancelariji u Zaječaru, Hajduk Veljkova 7, preko puta Amana od 10:00 do 16:00 sati svakog dana.

Kontakt telefon 066/8873056

Oznake

O autoru

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar