VIDEO Gostovanje

Radulović za Srbin Info o kandidatu opozicije, nacionalnom identitetu i dve najveće greške Srbije u novijoj istoriji

Lider pokreta “Dosta je bilo” Saša Radulović gostovao je u intervjuu na jutjub kanalu Srbin Info, gde je izneo brojne stavove pokreta na aktuelne teme, a bilo je reči o istoriji i nacionalnom identitetu Srbije kao tački okupljanja svih političkih opcija, bez obzira na stranačke boje i pripadnost.

Osvrnuvši se na predlog Skupštine slobodne Srbije (SSS) o tome da se predsednički kandidat opozicije izabere tako što će se organizovati “izbori unutar opozicije”, pa će kandidat sa najvećom podrškom među opozicionim biračkim telom biti protivkandidat Aleksandru Vučiću na predsedničkim izborima, Radulović je kazao da takva stvar već postoji i da se ona jednostavno zove – prvi krug predsedničkih izbora.

Podsetio je da su izbori u junu 2020. godine, kao i svi pre njih, bili falsifikovani i da je DJB to dokazao kontrolom ¼ biračkih mesta. Radulović je dodao da nijedna druga politička opcija nije htela da učestvuje u dokazivanju izborne krađe, a da je to bila tema na kojoj je mogla da padne vlast. “Teme koje obaraju vlast su teme koje rezonuju kod biračkog tela koje glasa za vlast”, kazao je on i konstatovao da pitanja koja okupljaju isključivo “krug dvojke” i izvode ih na ulicu nemaju dovoljan potencijal da poljuljaju poziciju režima.

Bilo je reči o nerazumnim kovid merama Vlade, sa posebnim osvrtom na obrazovanje, gde je Radulović zaključio da smo dozvolili da zbog straha za sopstvene “životiće”, kako je rekao, dovodimo u pitanje obrazovanje i budućnost čitavih generacija.

“U novijoj istoriji Srbija je napravila dve katastrofalne greške – potpisivanje tajne konvencije sa Austrougarskom 1881. godine od strane kneza Milana Obrenovića i pravljenje Jugoslavije 1918. godine” – izjavio je lider DJB i obrazložio ove tvrdnje nizom istorijskih činjenica koje su usledile iza ovih događaja, a od kojih Srbija vuče posledice sve do danas.

O autoru

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar