Sasa Radulovic
Sasa Radulovic
Преносимо

Радуловић за ТВ Таин: Власт није усвојила наше препоруке за унапређење медијске сцене

Председник ДЈБ Суверениста Саша Радуловић гостовао је на јутјуб каналу ТВ Таин, у интервјуу где је детаљно објаснио детаље споразума који је ДЈБ потписао, а у вези са побољшањем изборних услова. Он је казао да је направљен значајан помак у области контроле изборног процеса наводећи новине које ће од овог изборног циклуса отежати крађу избора, а олакшати њено откривање.

Радуловић је додао да су у неким областима остварени значајни помаци, а у неким веома мало. Од 41. Члана споразума 13. чланова су предлози ДЈБ-Суверениста, а још 10 заједнички предлози са Заветницима и Дверима. Остали чланови, њих 18, су уводни чланови и ствари које је СНС сам ставио у споразум. Додао је да би било постигнутно много више да су у преговорима опозицију заступали само ДЈБ, Заветници и Двери. Иако су имали највећи медијски простор да коментаришу преговоре, ПОКС и ДСС нису имали ниједан једини свој предлог и помагали су власти да испреговара што мање, казао је Радуловић.

На питање о изласку на изборе, Радуловић је рекао да ће ДЈБ на изборе изаћи у оквиру листе Суверенисти. На тој листи ће бити места и за друге суверенисте који се противе безумном глобализму који убија све човечно у човеку, каже председник ДЈБ.

Сва права на снимак задржава ТВ Таин. Оригинални снимал можете погледати на линку: