Sasa Radulovic
Sasa Radulovic
Prenosimo

Radulović za TV Tain: Vlast nije usvojila naše preporuke za unapređenje medijske scene

Predsednik DJB Suverenista Saša Radulović gostovao je na jutjub kanalu TV Tain, u intervjuu gde je detaljno objasnio detalje sporazuma koji je DJB potpisao, a u vezi sa poboljšanjem izbornih uslova. On je kazao da je napravljen značajan pomak u oblasti kontrole izbornog procesa navodeći novine koje će od ovog izbornog ciklusa otežati krađu izbora, a olakšati njeno otkrivanje.

Radulović je dodao da su u nekim oblastima ostvareni značajni pomaci, a u nekim veoma malo. Od 41. Člana sporazuma 13. članova su predlozi DJB-Suverenista, a još 10 zajednički predlozi sa Zavetnicima i Dverima. Ostali članovi, njih 18, su uvodni članovi i stvari koje je SNS sam stavio u sporazum. Dodao je da bi bilo postignutno mnogo više da su u pregovorima opoziciju zastupali samo DJB, Zavetnici i Dveri. Iako su imali najveći medijski prostor da komentarišu pregovore, POKS i DSS nisu imali nijedan jedini svoj predlog i pomagali su vlasti da ispregovara što manje, kazao je Radulović.

Na pitanje o izlasku na izbore, Radulović je rekao da će DJB na izbore izaći u okviru liste Suverenisti. Na toj listi će biti mesta i za druge suvereniste koji se protive bezumnom globalizmu koji ubija sve čovečno u čoveku, kaže predsednik DJB.

Sva prava na snimak zadržava TV Tain. Originalni snimal možete pogledati na linku:

O autoru

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar