Beograd Najava

Poziv za susret sa Radulovićem i OO DJB Rakovica

Obaveštavamo Vas da će dana 09.08.2017. godine u kancelariji DJB-Rakovica biti održan susret članova i simpatizera stranke sa predsednikom DJB, Sašom Radulovićem. Sastanak počinje u 20,00 sati. Kancelarija DJB Rakovica nalazi se u tržnom centru „Bazar“ na Vidikovcu, ul. Kneza Višeslava br. 63, lokal 0.29.

U sklopu priprema za predstojeće gradske i eventualne parlamentarne izbore u Opštinskom Odboru „Dosta Je Bilo-Saša Radulović“, Rakovica, procenili smo da je rad sa članovima i simpatizerima pokreta DJB na teritoriji opštine  bio nedovoljan i da naši članovi nisu imali pravovremene informacije o sprovedenim i planiranim aktivnostima DJB na teritoriji GO Rakovica.

U nastojanju da pronađemo načine za bolju komunikaciju, saradnju, povezivanje, aktiviranje i uključivanje članova DJB u organe i radna tela OO DJB pozivamo Vas na susret sa predsednikom DJB i članovima OO DJB Rakovica. Tokom sastanka možete da postavljate pitanja, dajete predloge, sugestije i učestvujete u oblikovanju strategije OO DJB Rakovica za naredni period.  

Dođite da nam kažete šta su najveći problemi na vašoj opštini i kako bi trebalo da se reše. Dosta je bilo ima plan za Beograd sa kojim hoćemo da vas upoznamo, ali želimo i mi vas da saslušamo i tako dođemo do najboljih rešenja za probleme na svim opštinama u Beogradu.

Naredni susret je planiran za sutra, u 20 časova u prostorijama OO DJB Mladenovac.

 

Povezani tekstovi:

Plan DJB u 20 tačaka za Beograd

Oznake
Dosta je bilo

Dosta je bilo

Ostavite komentar

1 Komentar na "Poziv za susret sa Radulovićem i OO DJB Rakovica"

avatar
2500
najnoviji najstariji
M.M.
Gost
M.M.

Odrastao i dobar deo zivota ziveo u Rakovici. To je opstina koja je u katastrofalnom stanju vec decenijama. Pocelo je sa propadanjem velikih firmi, nastavilo se sa preuzimanjem vlasti od strane SPO (1996) i predsednikom opstine koji je omogucio narodu divlju gradnju ako se podmaze dobro pa se nastavilo sa bahatim DS koji je ukrckao ogromne pare, a nije uradio nista i na kraju dolazi SNS koji radi jedno veliko nista vec samo podize plate i gosti se na racun budzeta opstine. U vreme DS kada je Rakovica pored Grocke bila najsiromasnija opstina kupovani su skupi sluzbeni automobili, nabijali se racuni za telefon do nebesa. Jedna od retkih dobrih stvari je preuredjenje opstinske zgrade i stvarno brzeg rada administracije, ali i tu je bilo mahinacija sa tenderima. SNS prakticno ne radi nista sem sto izmislja neke nepotrebne troskove, a ima delova opstine koji su toliko zapusteni da vise lice na 19ti vek nego na grad 21og veka. Sta tek da pricamo o Petlovom brdu, tipskom naselju koje je bilo remek delo kada je isplanirano, a koje danas ne moze covek da prepozna koliko je naruzeno i propalo. Ni drugi delovi nisu nista bolji. Inace iznecu jednu zanimljivost, a to je da je svojevremeno (u vreme DS vladavine) jedna privatna firma htela da izmesti svoj prostor na Vidikovac kod skretanja za bivsi Garden centar pre okretnice 23 i 53. Podnet je zahtev da bi se dobila dozvola za zidanje objekta na praznom placu, ali je vlasnik firme ubrzo pozvan kod predsednika opstine koji je trazio 50 hiljada eura da se krene sa gradnjom odmah i da papiri budu gotovi po brzom postupku. Ako nema para nema ni dozvole u nedogled. Vlasnik firme otisao na drugu opstinu i tamo izmestio firmu. Ako pogledamo da bi tu bila premestena firma sa u tom trenutku preko 500 zaposlenih (sada ih ima vise, radnici rade na terenu pa je taj prostor bio adekvatan za poslovni prostor i magacin) i da bi bilo kako direktnog tako i indirektnog slivanja para u kasu opstine onda je jasno koliko se lose razmislja i gleda samo svoj dzep. Rakovica nije smela sebi dozvoliti luksuz da ta firma ode na drugo mesto, narocito ne zbog toga sto je predsednik opstine hteo da napuni svoje dzepove. Takodje ogroman problem losih odvoda u „rupi“ prostor oko opstine gde se voda nakuplja stalno kada su velike kise, a niko do sada nije preuzeo na sebe to da resi pa se stvara mocvara koja em unistava zemljiste i objekte em stvara odlicno tlo za sirenje zaraze.