VIDEO Skupština Finansije

(VIDEO) Kada građanima zavučete ruke u džepove, dobijete nizak privredni rast

Došli smo do kraja farse o budžetu. Prvo su objedinili raspravu sa još 30 zakona, raspravu o budžetu stavili na 6. mesto, a na prva dva zakona podneli 320 amandmana kako budžet nikada ne bi došao na red. Mi nismo naseli i sačuvali smo svoje vreme za kraj.

Deficit nije smanjen jer je država štedela, već jer je podigla poreze, odnosno zavukla ruke u džepove vas, građana. Da se uveo red u javna preduzeća, za ovime ne bi bilo potrebe.

Kada zavučete građanima ruke u džepove povećanjem poreza, ono što dobijate je nizak privredni rast. Ono što treba uraditi je uvesti progresivno oporezivanje uz snižavanje poreza.

Dosta je bilo

Dosta je bilo

Ostavite komentar

3 Komentara na "(VIDEO) Kada građanima zavučete ruke u džepove, dobijete nizak privredni rast"

avatar
2500
najnoviji najstariji
Svedok
Gost
Svedok

jos jedna sitnica na sve ovo sto ste izneli. neznam da li znate da se samo u nazadnjackoj Srbiji i nigde vise u svetu, na energent iz obnovljivih izvora placa akciza. Na biodizel koji se pravi iz koriscenih-otpadnih jestivih ulja obracunava se akciza od 54 din/lit od 2013 godine. Tako je unistena prizvodnja malih proizvodjaca koki su preradom otpadnih ulja doprinosili zastiti sredine

Petar
Gost
Petar

Mislim da bi trebalo napraviti jedan sajt sa listom greha kao sto je ovaj jer normalan covek jednostavno ne moze da pohvata i popamti sve a dobro bi dosao kao zapusavac usta ili osvescivac za nesvesne.

Peđa Poledica
Gost
Peđa Poledica

Bravo Saša!
Hvala Vam.