Mediji

Medija monitoring naslovnih strana Danasa za januar 2018.

Na naslovnoj strani dnevnog lista Danas u januaru Dragan Đilas je bio šest puta. Jednom sa manjom najavom intervjua, dva puta kao manja najava teksta o tome da osniva grupu građana i da predaje listu. Četvrti tekst je autorska priča Danasa, glavna na naslovnoj. Glavnu najavu imao je i intervju sa A. Janković-Jovanović, koja je druga na Đilasovoj listi.

U intervjuima Aleksandra Šapića i Milutina Mrkonjića, najavljenima na naslovnoj, Dragan Đilas se u naslovu spominje u pozitivnoj konotaciji.

Dva puta su na naslovnoj strani bili članovi Inicijative NDBGD, Radomir Lazović i Ksenija Radovanović.

Najavu u vrhu strane imao je i drugi na Šapićevoj listi, Željko Ivanji.

Po jednom su se na naslovnoj strani pojavili Čedomir Jovanović, predsednik LDP-a, Sanda Rašković Ivić, potpredsednica Narodne stranke, Marko Bastać, UG “Šta radite, bre”, Miloš Jovanović, predsednik DSS-a, svi u pozitivno/neutralnoj konotaciji.

DJB se jedini put pojavio na naslovnoj strani u januaru u autorskom tekstu pod naslovom “Savez sa DJB protivprirodan blud” u kome članovi Političkog saveta Dveri najavljuju da će napustiti Dveri zbog koalicije sa DJB.

Povezani tekstovi:

Monitoring medija: Gostovanja na TV N1 od predsedničkih izbora do danas

Monitoring medija: Gostovanja na TV N1 u januaru 2018.

Naslovne stranice Danasa

Dosta je bilo

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Mi sami malo možemo promeniti kod Ćosića na N1 ili kod Draže u Danasu. Za nas važi apsolutna blokada pa će i rezultat na izborima biti slađi. A ovoj dvojici gore nek služi na obraz i čast njihovo nečinjenje koje je isti zločin kao i činjenja informera i pinka.
    Oni svoja glasila i medije srozavaju u žutu štampu i stavljaju u isti ravan sa njima.
    Ja sam do sada redovno gledao njihovu tv i čitao portale ali više neću da se zamajavam sa njima