VIDEO Kultura Reagovanje

(Video) Naprednjački izum: Prodaja karata za film koji nije ni snimljen

Grad Čačak izdvojio milion dinara za sufinansiranje filma Lazara Ristovskog „Čarape kralja Petra“ bez ikakvog konkursa i javnih nabavki. Pare su namenjene za kupovinu 4.300 karata u pretprodaji, ali je najzanimljivije što film još nije snimljen!

Ristovski, koji je blizak vladajućoj koaliciji i drži govore na mitinzima Srpske napredne stranke, za ovaj film već je dobio 40 miliona dinara. Preporuka da se i drugi gradovi poput Čačka „otvore“ za film stigla je i u druge gradove u kome je SNS na vlasti.

– S obzirom da čelnici gradova slepo slušaju naređenja i ništa ne dovode u pitanje verovatno će ovaj film biti jedan od skupljih u novijoj istoriji. Da u Srbiji postoje nezavisne institucije koje rade svoj posao, ovo nikada ne bi moglo da se desi, smatra Ana Stevanović, narodna poslanica i potpredsednica DJB.

 

Dosta je bilo

Dosta je bilo

3
Ostavite komentar

avatar
2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Milovan PetrovicZoran M.Miki Recent comment authors
najnoviji najstariji
Miki
Gost
Miki

Ovi se drže napredne parole: „što možeš opljačkati danas ne ostavljaj za sutra“ i kao što vidimo u tome su veoma uspešni

Zoran M.
Gost
Zoran M.

Karte za metro na relaciji Novi Beograd – Vukov spomenik su u prodaji, kao i karte za gondolu od Kalemegdana do Novog Beograda 🙂

Milovan Petrovic
Gost
Milovan Petrovic

I u Krupnju predsednik Ivan Isailovic je dao izvestan novac ( naravno iz drzavne kase ) za gorepomenuti film. Ali on jos glumi i vojvodu Tankosica… Zanimljivo bi bilo da malo istrazite i ovaj slucaj.