Изјава

Радуловић у Суботици: Деца нам беже из земље, а власт то компензује мигрантима

Током гостовања у емисији Перископ, телевизије К23 у Суботици, Саша Радуловић, председник ДЈБ, говорио је, између осталог, о мигрантској кризи, њеним креаторима и циљевима. Радуловић је нагласио да се криза решава престанком бомбардовања и омогућавањем повратка избеглима, као и пружањем могућности да нормално живе и граде своју државу.

“Насељавање миграната на одређене територије је глобалистички интерес великих компанија које вапе за јефтином радном снагом, а не хумано решење кризе. Један од главних глобалистичких циљева је укидање суверенитета држава и брисање граница. Александар Вучић и његов режим су апсолутно у служби глобалиста, што потврђује и Вучићева теза о изједначавању броја наше деце која одлази у свет и миграната који ће остајати у Србији, до 2028. године. Ово очигледно није у интересу потомака оних који су градили Србију и који у њој живе, него је агенда Немачких колонијалних интереса.”

Радуловић је истакао да су све светске силе колонијалне силе и да је једино питање за све земље као што је Србија ко колонизује нас.
“Балкан колонизује Немачка. Претвара нас у колонију јефтине радне снаге из које наша деца одлазе у Немачку, док овде намеравају да населе мигранте за њихове фабрике за мотање каблова за јефтину радну снагу. Немачка компанија Клет држи преко 60% тржишта уџбеника за нашу децу. Директно из средњих стручних школа као што је медицинска агенције које раде за немачку државу воде нашу децу у Немачку. Наша Национална Служба за Запошљавање (НСЗ) има програме запошљавања наших људи у Немачкој.

Немачка кроз своје програме и “невладине” организације које финансира у Србији заједно са Сорошем нам пише законе, контролише медије. Ово не постоји ни у једној сувереној земљи света, осим у Србији и на Балкану. Председник СНС-а и СНС представљају колаборационистичку владу која спроводи политику Немачке на Балкану, баш као што је то Недић радио у време окупације у другом светском рату.”

Цео интервју погледајте 26. новембра од 18 часова. Интервју можете пратити и преко интернета на k23TV.com.